Instruktioner for WinRAR

May 4

WinRAR er et softwareprogram, der kan åbne og skabe arkivfiler. Arkivfiler består af mange filer komprimeret til én fil, der gør overførsel af data via internettet nemmere. Brug WinRAR til at åbne RAR, ZIP og andre typer i arkivfiler og til at komprimere mange filer i én fil.

Instruktioner

1 Udtrække en arkivfil ved at åbne filen i WinRAR. Åbn arkivet ved at dobbeltklikke på filnavnet på skrivebordet eller på din webbrowser. Du kan også åbne et arkiv ved at dobbeltklikke på filnavnet i WinRAR rude eller trække og slippe filen på den WinRAR rude eller ikon.

2 Klik på knappen "Uddrag til" er placeret øverst i vinduet WinRAR eller skubbe tasterne "Alt" og "E" på samme tid, Indtast din destinationsmappen i dialogboksen og tryk på "OK".

3 Oprette et arkiv med WinRAR ved at åbne programmet. Gå til den mappe, der indeholder de filer, du vil arkivere. Vælg de mapper eller filer, du vil arkivere.

4 Klik på "Tilføj" knappen placeret øverst de WinRAR rude eller klik på "Tilføj filer til arkiv" i vinduet kommandoer. Indtast destinationsnavnet til arkivet i den boks, der vises, eller Accepter standardnavnet. Vælg diskenhedsstørrelse, komprimeringsniveau og format af dit arkiv og klik på "OK".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com