Hvordan du installerer en Windows-opdatering til en DVD-dekoder

February 16

En DVD-dekoder er et softwareprogram eller tilføjelse, som bruges til at afspille DVD-film på en computer. Windows Media Player-programmet er almindeligt anvendt til at se DVD-film, men andre programmer er tilgængelige så godt. Edb-programmer på Windows kræver ofte opdateringer til at løse et problem eller opgradere programmet. Undersøg om plug-ins er tilgængelige til at installere en Windows-opdatering til en DVD-dekoder.

Instruktioner

1 Hente en DVD decoder plug-in til din Windows Media Player. Gå til Microsofts websted en liste over plug-ins, der kan downloades og installeres (Se ressourcer).

2 Brug Windows Media Player til at kontrollere for opdateringer til installeret plug-ins. åbne din Windows Media Player ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Skiftevis, gå til "Start", derefter "programmer" og vælg Windows Media Player fra programlisten.

3 Højreklik et vilkårligt sted i dit Windows Media Player. Vælg "Vis klassiske menuer" og derefter klikke på "Hjælp".

4 I menuen "Hjælp" vælge "Check for opdateringer." Din Windows Media Player vil forbinde til internettet for at tjekke for opdateringer.

5 Hent de opdateringer, der er tilgængelige, når du bliver spurgt. Hvis alle plug-ins er aktuelle, angiver en besked at ingen opdateringer er tilgængelige på dette tidspunkt.

Tips & advarsler

  • Du skal have forbindelse til internettet for at tjekke for opdateringer.
  • Hvis en separat DVD-afspiller blev installeret på systemet, kan der ikke være en plug-in til din Windows Media Player.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com