Hvordan kan jeg downloade ringetoner til en Nextel telefon?

October 5

Der er to typer af ringetoner - dem, der er gratis og dem, ikke der. Hvis du ønsker at betale for din ringetoner, kan du downloade direkte fra Nextel. Før du downloader gratis ringetoner, behøver du at vide, at ældre Nextel mobiltelefoner ikke vil tillade dig at downloade ringetoner. Nyere mobiltelefoner bruger en indbygget melodi komponist og vil acceptere midi eller MMF formater. Hvis du vil overføre direkte fra din computer, skal du USB-datakablet til Nextel telefoner eller en telefon og computer, er Bluetooth habil.

Før du henter

Kontroller, hvis din mobiltelefon har en melodi komponist af placering i telefonmenuen, selv eller ved specs i brugermanualen. Hvis du finder disse oplysninger, vil sammen med det være trinvise instruktioner for at fuldføre en overførsel. Hvis du ikke kan finde det, vil Nextels hjemmeside give dig oplysninger om din telefon type og downloade ringetoner. Når du ved hvilken type af Formater cellen telefonen accepterer, er du klar til at begynde.

Filoverførsel

Der er mange gratis hjemmesider du kan søge at købe rigntones eller finde dem gratis. Et websted til at prøve er www.cellware.com. Nogle steder er ikke gratis, som anført, og kræver et medlemskab. Når du finder din ønskede websted, alt du behøver at gøre er se på filtypen og sammenligne det med de oplysninger du tidligere i manualen eller på Nextels hjemmeside. Tilslut datakablet fra telefonen til computeren, eller Aktiver Bluetooth på både enheder og synkronisering. Begynde at overføre de filer, du ønsker og overhøre sig for at se, om din telefon er kompatibel med din download. Hvis mobiltelefonen genkender formatet, vil dine ringetoner afspille korrekt.

SMS-beskeder

En anden metode for at downloade rintones er at bruge den korte besked Service (SMS). Dette gøres ved at modtage en mobil til mobil besked. Med nogle af de ældre telefoner, vil dette være den eneste måde for dig at downloade ringetoner. Et websted, du kan bruge til at hente ringetoner er www.freeringtones.mbuzzy.com. Du bliver nødt til at deltage ved at oprette din mbuzzy profil. Webstedet er brugervenligt, og du vil straks se på "Tilmeld" knappen. Også på den øverste navigationslinje vil du se "Mobile" hvor du bliver nødt til at rulle med musen for at afsløre "gratis ringetoner og wallpaper."


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com