Sådan får du billeder fra min Alltel telefonen ved hjælp af et USB-kabel

March 15

Sådan får du billeder fra min Alltel telefonen ved hjælp af et USB-kabel

De fleste Alltel telefoner har mulighed for at tage billeder og gemme dem på telefonens hukommelse. Dog kan du vise billeder til en person, der ikke er rundt på tidspunktet via e-mail. Sende billederne til en person, du har brug at uploade billeder fra din Alltel telefonen til din computer via ved hjælp af et USB-datakabel. Datakabel til telefonen Alltel kan købes hos de fleste elektroniske butikker og Alltel faciliteter.

Instruktioner

• Åbn din webbrowser og navigere til webstedet Alltel. Vælg "Produkter" valgmulighed og søge efter din model af Alltel telefon. Klik på indstillingen "Download drivere" og hente driveren til din computer. Driveren tillader computeren at kommunikere med din telefon.

• Dobbeltklik på den hentede driver for at åbne guiden Alltel installation. Vælg "næste," læse licensaftalen og accepterer det, så klik på "Install" for at installere driveren.

• Tilslut USB-datakablet til strømporten på telefonen Alltel. Tilslut anden enden af kablet til en ledig USB-port på computeren.

• Klik på knappen "Start" på skrivebordet og klik på "Computer" ("My Computer" på ældre Windows-versioner). Dobbeltklik på ikonet for flytbar enhed for at åbne vinduet Alltel telefon.

• Vælg "Billeder"-vinduet, og et nyt vindue belastninger med alle de billeder i øjeblikket er gemt på telefonen. Klik og træk billeder fra vinduet på skrivebordet til at kopiere billeder fra din Alltel telefon på skrivebordet med USB-kablet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com