Forskelle mellem en trængsler & tilladelse licens

April 22

Forskelle mellem en trængsler & tilladelse licens

At opnå ret til at drive, hvad enten det er en trængsler licens eller elever tillader, er en tiltrængt en del af de fleste enkeltpersoner dagligdag. Modgang licenser og tilladelser er meget forskellige og har meget forskellige regler, som alle bør vide om når opnåelse af enten af to. Der er forskellige regler for forskellige stater, så sørg for at alle regler er kendt.

Alder

At få en trængsler licens er generelt beregnet til en person, der er under 16 år, og har en legitim grund til, hvorfor hun skal køre før at få en tilladelse og uden en voksen, der har et kørekort. En tilladelse er generelt beregnet til en person, der er 15 eller 16, og er det første skridt til at få et kørekort.

Grunde

At opnå en drivende tilladelse er noget, de fleste unge voksne nå, så er der ikke en specifik grund nødvendigt, hvorfor en person, der ansøger om en tilladelse. Når de ansøger om et afsavn licens, opfylder visse krav er et must. En person, der ansøger om en trængsler licens skal have ingen andre, der kan drive dem til eller fra skole eller arbejde, eller skal skal køre på grund af medicinske behov.

Regler

At opnå en tilladelse kræver en person, i de fleste stater, skal være mindst 15 år og har en licenseret voksen til at ledsage og overvåge. En person med drivere tilladelse kan kun køre mellem kl 6: 00 og 10: 00. En person med en trængsler licens kan kun køre til og fra skole, arbejde eller til medicinske nødsituationer og behøver ikke at være i visse timer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com