Sådan foretages fejlfinding af en HP Compaq Desktop Slim det tilfældigt lukker ned og fryser

August 2

Det er altid frustrerende, når computeren stopper i orden ordentligt, især hvis der er ingen klar grund til det. Når du ikke bruger computeren konsekvent, er vigtige dele af dit liv pludselig ikke tilgængelig. Men du kan tage kontrollen tilbage med lidt fejlfinding. Ligegyldigt hvilken HP Compaq Desktop Slim model du har, kan du løse almindelige problemer med lidt arbejde og nogle ajourføring.

Instruktioner

Software spørgsmål

1 Søge efter og fjerne malware og andre trusler mod dit system. Malware kan forårsage næsten ethvert systemproblem, så scanningen er et godt første skridt at tage. Downloade og installere et gratis program som AVG eller Avira, eller købe en lignende Norton Antivirus eller Kaspersky. Åbn dit antivirus program og tryk på "F1" for hjælp-programguide, hvis det har en.

2 Åbne programmet Altiris og derefter vælge "Admin egenskaber" og derefter vælge fanen "Fjernstyring" for at få vist indstillingen. Deaktiver indstillingen Altiris client service, der hedder "Slå NT tastatur og mus drivers". Indstillingen gælder kun, hvis computeren har tjenesten Alitiris klient installeret og dit system går ned, når du bruger en USB-mus. Bruge et tastatur eller en PS/2 mus, som sættes i en cirkulær port i stedet for en USB-port, for dette trin, hvis du har problemer med USB-mus.

3 Genstarte din computer.

Hardware spørgsmål

4 Se computerens fans gennem ventilationsåbninger på bagsiden af tårnet. Åbn computeren ved at fjerne skruerne med skruetrækker til at observere indvendige fans, evt. Hvis en fan ikke arbejder, sæt det fast i strømforsyningen. Hvis en fan er tilsluttet, men vil ikke tænde, skal du erstatte den.

5 Tag computeren. Blæse fans, ventilationskanaler og varme dræn med en trykluft dunk at rense dem. Nogle gange kører kølesystemet ineffektivt på grund af overdreven støv eller snavs overbelastning.

6 Undgå blandinger af PC3200 og andre typer af hukommelse. Dette trin gælder kun for Compaq d330 Slim Tower og Compaq d530 ultra skrivebordet med bruger-opgraderet hukommelse. D330 og d530 er uforenelig med PC3200 hukommelse, så du skal fjerne eller erstatte enhver PC3200 moduler. Typen af modulet er noteret på de hukommelseschips, selv.

Windows 7 Update

7 Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne på skærmen; Klik på "Control Panel" og "Windows Update" eller "Check for opdateringer."

8 Klik på "Check for opdateringer,", som vises til venstre i vinduet.

9 Klik på "Installer opdateringer", når Windows er færdig med kontrol. Windows henter og installerer opdateringer.

Windows XP-opdatering

10 Klik på "Start," "Kontrolpanel" og "Automatiske opdateringer."

11 Kig efter de seneste opdateringer. Hvis indstillingen "Automatisk" er markeret i vinduet "Automatiske opdateringer", er dit system sandsynligvis op til dato. Uanset indstillingen af den valgte, kan du stadig tjekke for opdateringer ved at klikke på linket "windowsupdate-websted" i vinduet. Webstedet vil bede om din tilladelse til at køre et AcitveX-objekt; tilladelse, og vente på webstedet for at tjekke for opdateringer.

12 Klik på knappen "Installere opdateringer" på skærmen for at hente og installere de nødvendige opdateringer.

Systemgendannelse

13 Klik på "Start," "Tilbehør," "System tools", derefter "Systemgendannelse" åbne den "Systemgendannelse" nytte. (Dette påvirker ikke dine personlige filer.)

14 Klik på den genindføre pege at bruge. Du vil gendanne systemets indstillinger tilbage til dato og klokkeslæt, du klikker på, så vælg en dato før du begyndte at opleve problemer med systemet. Vinduet indeholder et "anbefalet gendannelsespunkt", som du kan bruge, men hvis denne dato ligger efter du begyndte oplever problemer, skal du klikke på "Vælg et andet gendannelsespunkt."

15 Klik på "Næste".

16 Vælg dato og klokkeslæt, du vil gendanne, hvis du har klikket på "Skal du vælge et andet gendannelsespunkt." Vinduet viser alle tilgængelige gendannelsespunkter. Klik på dato lige før du begyndte at opleve problemer med systemet, hvis det er muligt. Klik på "Næste".

17 Klik på "Finish" i vinduet for at starte Systemgendannelse. Computeren vil gendanne til en tidligere tilstand og genstarte.

18 Gendanne systemet til en tidligere dato, hvis den, du har valgt ikke løser problemet. Den oprindelige fejl kan være opstået flere dage før du opdagede det, så du skal måske bruge flere system gendannelsespunkter til at finde en, der løser problemet.

Tips & advarsler

  • Kontakt HP Support, hvis du har udtømt alle muligheder og dit system stadig krak.
  • Hvis du åbner din computer, vil du gøre din garanti ugyldig.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com