Hvordan du udskifter den DVD Drive i en LG Player

June 26

En LG-mærke DVD player indeholder et DVD-drev, som er tilfældet med andre DVD-afspillere. En defekt DVD drev kan erstattes af ejeren, når en udskiftning DVD drev har været indkøbt fra en elektronik forsyning. Samme art af DVD drev muliggør udskiftning procedure skal udføres uden at behøve nogen elektronik færdigheder, selv om et par værktøjer fælles for de fleste husholdninger er påkrævet.

Instruktioner

• Afmonterer LG-mærke DVD-afspilleren så strømmen afbrydes fra strømforsyningen det bruger; for eksempel en stikkontakt eller en surge suppressor. Fjern eventuelle kabler tilsluttet udgange på bagsiden af DVD-afspilleren med fingrene.

• Placér DVD-afspilleren på en tabel med bagsiden opad. Fjern skruerne fra de fire hjørner af DVD-afspilleren med Phillips guldsmed skruetrækker. Fjern skruer på den nederste kant af DVD-afspilleren med skruetrækkeren.

• Placer spidsen af en flad-kantet guldsmed skruetrækker ind i krølle mellem frontpanelet og ydre tilfældet på øverste venstre hjørne af DVD-afspilleren. Trække tip fra du adskille frontpanelet fra de ydre omstændigheder. Gentag denne procedure på den øverste midten og øverste højre hjørne af afspilleren.

• Greb i siderne af spillerens ydre sag. Trække det ydre sag mod dig, indtil det kommer gratis på frontpanelet. Vinkel forsiden af den ydre sag op som du trække det ud så at stikkene på bagkant komme fri af hullerne i den ydre sag.

• Find DVD-drev, der er tæt på det øverste venstre hjørne af sagen--forsiden af drevet vil være op mod slidsen diskskuffen bruger til at afslutte DVD-afspilleren. Fjern de skruer, der holder DVD drevet på DVD-afspilleren med Phillips skruetrækker.

• Ophæve DVD drive fra DVD-afspilleren. Træk de to stik på bagsiden af DVD-drevet ud med fingrene. Fjerne DVD-drevet fra DVD-afspiller og bortskaffe det korrekt.

• Sæt de to stik i deres passende forbindelser på bagsiden af udskiftning DVD drev. Placer udskiftning DVD drev på DVD-afspilleren i den samme holdning, at det oprindelige drev var i. Fastgør skruerne til bunden af DVD-drevet til at fastgøre den til DVD-afspilleren.

• Vinkel de ydre omstændigheder, så stik på bagsiden af DVD-drevet gå gennem huller i sagens bagpanelet. Skub den ydre sagen tilbage på DVD-drevet. Skubbe den ydre sag op mod den forreste panel, så de to genoptage til hinanden. Vedhæfte skruer på bagsiden af de ydre omstændigheder. Returnere DVD-afspilleren til den oprindelige placering og vedhæfte kablerne og netledningen.

Tips & advarsler

  • Åbning af LG-mærke DVD-afspilleren vil annullere enhver garanti, der er i øjeblikket på plads.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com