Grunde til at bruge Dual SIM

February 13

Grunde til at bruge Dual SIM

Mobil udbydere tilbyder mobiltelefoner kan rumme to SIM-kort. Forkortelse for "Subscriber Identity Module", SIM-kort bruges til at forbinde mobiltelefoner til mobilnet. Der findes mange grunde til dual SIM telefoner. Uanset af hvilken grund du har for at købe sådan en anordning, sikre, at enhver telefon du købe indeholder de funktioner, du har brug for. For eksempel, skal du muligvis til at sende og modtage e-mail fra enheden i arbejdsøjemed.

Arbejde vs personlig brug

Dual SIM telefoner er en effektiv måde at adskille dine personlige opkald fra din forretningssamtaler. Med en dobbelt SIM-kort har du to forskellige telefonnumre, der ringer på den samme telefon. Telefonen underretter dig hvilken linje er ringen, så du kan reagere i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis en personlig opfordring kommer, du kan tale mere uformelt, men hvis en virksomhed hidkalde kommer, du kan tale mere professionelt.

Flere luftfartsselskaber

Fordi disse telefoner har slots for to forskellige SIM-kort, kan du bruge den samme telefon på to forskellige netværk samtidig. Dette er en nyttig funktion, for eksempel, hvis du har i øjeblikket både en forudbetalte og efterbetalte linje og du vil bruge begge linjer på samme anordning. Dobbelt SIMs give dig mulighed for at bruge funktionaliteten af begge netværk, afhængigt af dine specifikke enhedsfunktioner.

Internetadgang

En af linjerne på enheden kan være dedikeret til at surfe på internettet og udveksle tekstbeskeder, mens anden linjen kan dedikeret til at gøre telefonopkald. For eksempel kan en af dine linjer har ubegrænset data service, mens din anden linje ikke kan. Uanset af hvilken grund, kan du stadig foretrækker at bruge begge linjer. Med en dual SIM-telefon er det muligt at bruge en linje til data og den anden linje for taleopkald.

Plads Saver

En af de mest indlysende anvendelser for dual SIM telefoner er, at de sparer lomme plads ved at fjerne behovet for at foretage to forskellige telefoner med dig. Selvom du kan ofte bære din telefon i en taske eller en Rejsetaske, bære mange mennesker telefoner i deres jakke eller bukser lommer. Det er besværligt at have til at gemme to forskellige telefoner på din person.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com