Sådan deaktiveres GPS Tracking-systemer

December 4

Hvis du arbejder for en trucking selskab eller har en kontrol-freak boss, der sporer dine enhver bevægelse, kan du overveje at få en enhed, der deaktiverer GPS tracking. De er små, billig, og påvirker ikke andre brugere omkring dig.

Instruktioner

Deaktivere GPS-tracking-systemer

• En måde at blive usynlig til jeres bane er at købe GPS Tracker forsvar enhed, en lille enhed, der udsender et GPS-jamming signal inden for en fem-meter radius---nok til at banke nogen sporing af signaler i din umiddelbare område uden forhindrede nogen andens GPS. Dette produkt er svært at finde i USA, men det er alment tilgængelige i Det Forenede Kongerige. Det retails for omkring $200 og kan findes på http://www.spywarehouse.co.uk.

• Købe enheden. Når den ankommer, sæt det i din bils 12-volt lysere beholder. Inden for et minut vil det begynde at arbejde ved at forhindre den GPS enhed knyttet til din bil eller cellphone fra at sende et signal til satellitten.

• En alternativ måde at forpurre bane er at blot deaktivere GPS. Det er ikke altid muligt, selv om, fordi der er hemmelige softwareprogrammer og tracking-enheder, der kan være gemt på din telefon eller bil. Du kan ikke få adgang til dem eller selv, om deres eksistens.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com