En vejledning om, hvordan du fjerner dørpanel på en 2005 Ford Taurus

June 9

I et forsøg på at konkurrere med økonomisk, midt--størrelse, import sedans, udgivet Ford 1986 Taurus sammen med dens kviksølv fætter, zobel. 2005 Taurus kom kun som en fire-dørs sedan, som 2004 markerede det sidste år for vogn karrosseriform. En plastik panel holdt de mekaniske og elektroniske komponenter inde i døren sikret mod vand og snavs, samt dækker den grimme dørtærsklen på alle fire døre. At fjerne dette panel kræver fjernelse af fem til syv skruer, afhængig af om det er fronten eller bagpanelet.

Instruktioner

• Åbne døren behøver panelet fjernet og forlade det åbne. Fjern panel-fastholde skruer, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Hoveddøren har syv skruer, der holder det: en på den forreste doorjamb, to på den bageste doorjamb, to under træk håndtaget og to i bunden af panelet. Den bageste dørpanel har fem skruer, der holder det: en på den front doorjamb, en på den bageste doorjamb, en under træk håndtag, én bag til døråbner håndtag og en i bunden af døren.

• Lirke bunden af panelet trim, ved hjælp af en trim stick, frigøre døren panel til dørtærsklen klip.

• Trække dørpladen fra dørtærsklen og afbryde magt vindue og power lock ledninger fra deres kontakter i panelet døren ved at trykke på låse knappen og trække seletøjet væk. Afsat dørpladen.

• Sæt magt vindue og power lock ledninger maveposer i deres respektive afbrydere i dørpladen.

• Dørpladen på dørtærsklen og line op døren panel klip med huller i dørtærsklen. Let ramt panelet med din hule hånd kamp døren panel klip ind på dørtærsklen.

• Stramme døren panel-fastholde skruer, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Luk Taurus' dør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com