Enhedens antenne Booster sikkerhed

August 12

Enhedens antenne Booster sikkerhed

For de fleste af os har mobiltelefoner bliver en normal tilbehør i hverdagen. Især, når de anvendes i et køretøj i bevægelse, kan signalstyrken vakle. Dette har fået nogle forbrugere til at købe enhedens antenne boostere kræver nogle sikkerhedsparametre.

Identifikation

En enhedens antenne booster er en enhed, der er installeret i et køretøj eller hjem. Det forstærker antenne signaler gennem en ekstern antenne og dirigerer strøm til mobiltelefon bliver brugt.

Overvejelser

Alle enhedens antenne boostere skal etablere deres sikkerhed overensstemmelse med Federal Communications Kommissionen (FCC) forskrifterne fra at have højst 3 watt stammer fra en ekstern antenne. Typisk, den eksterne antenne for boostere er installeret på ydersiden af et køretøj eller i hjemmet, væk fra direkte kontakt med mennesker.

Forebyggelse/løsning

Selvom FCC og American Cancer Society har anset mobiltelefon antenner sikker til daglig brug, kan forbrugerne tage ekstra sikkerhed trin ved hjælp af håndfri-øre stykker til at holde den cellulære antenne fra deres krop. Så bliver det radiofrekvenser fra antennen længere væk fra humant væv, virkningsløs bekymring for skade fra enheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com