Hvad er et CIF-kamera?

November 6

Hvad er et CIF-kamera?

I et digitalt kamera refererer CIF, som står for fælles mellemliggende Format, til kameraets video-optagelse teknologi, som har en standardiseret opløsningsindstilling. Fordi det er en lav opløsning videooptagelse teknologi, er CIF typisk findes på mindre elektroniske enheder, der kan optage video, såsom mobiltelefoner og low-end digitalkameraer. Et CIF-kamera er blot en af disse typer af enheder, der bruger cif-teknologi til at optage video.

Teknologi

Videoer produceret ved hjælp af cif-teknologi er 352 pixels høj og 288 pixel bred. Cif-video teknologi producerer videoer, der er større end kvartal fælles mellemliggende Format og Quarter Video Graphics Array teknologier, men mindre end Video Graphics Array teknologi. QCIF og QVGA teknologier er også almindeligt anvendt i low-end digitalkameraer og mobiltelefoner, mens VGA-teknologi er normalt findes i enheder, der kan optage video på lidt højere opløsningsindstillinger, såsom digitale videokameraer og high-end mobiltelefoner. For at bedre skelne det fra QCIF, kaldes cif-teknologi fuld CIF.

Videokonferencer

Fordi den producerer video med lav opløsning, bruges cif-teknologi ofte som en del af en enhedsegenskab videokonferencer. CIF understøtter nationale tv-System Udvalget--bruges i USA-- og fase skiftevis linje--anvendes i Europa--standardiseret videokonferencer teknologier og er en del af den Internationale Telekommunikationsunion H.261 videokonferencer standard. Cif-teknologi bruges i trådløse videokonferencer, mens QCIF teknologi bruges til videokonferencer gjort via en telefonlinje. Cif-teknologi overfører video data med en sats på 30 frames per sekund, mens QCIF overførsler på omkring 8 fps.

QCIF, QVGA og VGA

Ambulant foretage en opringning og low-end digitale kameraer, der optager video QCIF teknologi gøre det på en standardiseret opløsningsindstilling på 176 af 144 pixels. Enheder, der bruger QVGA teknologi producere video på 320 af 240 pixels. VGA-teknologi, der almindeligvis anvendes af high-end mobiltelefoner, der optager video, producerer video på 640 gange 480 pixel. Højere opløsningsindstillinger producere video med flere detaljer og skarphed men også indtager mere af enhedens hukommelse. Kameraer, der optager video ved hjælp af cif-teknologi er lidt bedre end gennemsnittet i deres videooptagelse kapaciteter.

Diverse

I oktober 2011 bruges CIF, QCIF, QVGA og VGA på enheder mindre hyppigt end de var tidligere. Mange enheder, optage video bruger high-definition-teknologier som Motion Pictures Expert Group, bedre kendt som MPEG-4. En ældre version af cif-teknologi er sub kvartal fælles mellemliggende Format-teknologien, som optager video på 128 af 96 pixels i opløsning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com