Hvordan man laver en Video fra personlige fotos

April 30

Hvordan man laver en Video fra personlige fotos

Det er alt for let at samle en samling af personlige billeder på din computer og derefter gøre noget med dem. En opsigtsvækkende måde at vise din personlige fotos er at gøre dem til en video. Skabe en video fra din personlige fotos er enkel med de Windows Live Movie Maker, der følger med Microsoft Windows-baserede pc'er. Du kan importere dine personlige fotos i Movie Maker, tilføje iøjnefaldende video effekter og overgange og endda inkludere et musiknummer.

Instruktioner

1 Start Windows Live Movie Maker på din personlige computer. Du kan finde under "Alle programmer" i menuen "Start".

2 Klik på knappen "Tilføj videoer og fotos" i gruppen "Tilføj" under fanen "Hjem".

3 Naviger til mappen på din computer, der indeholder dine fotos. Dette er normalt mappen "Billeder" bibliotek. Åbn mappen ved at dobbeltklikke på den.

4 Hold "Ctrl"-tasten på computerens tastatur, og klik på de billeder, du vil medtage. Dette gør det muligt at importere flere billeder på samme tid. Klik på "Åbn" for at importere billeder til Movie Maker. Du kan nu tilføje et musiknummer.

5 Klik på knappen "Musik" i gruppen "Tilføj" under fanen "Hjem".

6 Naviger til mappen på din computer, der indeholder din musik. Dette er normalt mappen "Music" bibliotek. Åbn mappen ved at dobbeltklikke på den. Klik på dine foretrukne musik-fil, og klik derefter på "Åbn."

7 Vælg et tema for videoen fra gruppen "Autofilm-temaer" under fanen "Hjem". Dette føjer automatisk video overgange, effekter og titler til din video.

8 Rediger titlerne ved at klikke på titlen rammen på den video roll i de vigtigste udstillingsvindue og indtaste din egen tekst. Du kan også ændre længden af overgange og effekter mellem billeder ved at klikke på en effekt eller overgang ramme på den video roll og derefter trække kanten af rammen til at forlænge eller forkorte det.

9 Klik på "Gem" under fanen "Hjem" til at gemme din film. Standardformatet er WMV (Windows Movie Video), men du kan vælge en anden video filformat ved at klikke på "Gem som" og vælge fra listen over valgmuligheder.

Tips & advarsler

  • Preview din video, mens du redigerer det ved at klikke på ikonet play knappen under preview skærmen øverst højre hjørne af vinduet Movie Maker program.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com