Sådan tilsluttes en AV-modtager en YSP-900

June 4

Sådan tilsluttes en AV-modtager en YSP-900

Yamaha YSP-900 digital lyd projektor højttaler er designet til at acceptere line-niveau udgange fra komponenter. Som sådan, faktisk behøver du ikke en modtager hvis du har en YSP-900 og kun et par komponenter. Men i komplicerede hjemmebiograf opsætninger, skifte mulighederne i et fuldgyldigt receiver kan komme i handy, især hvis du har brug for at jonglere med mere end et par video-kilder. Derudover ved at forbinde din linje udgange niveau til YSP-900, du kan også have et separat sæt højttalere sluttet til receiveren.

Instruktioner

• Sluk din modtager og din YSP-900. Når du har slået dem fra, tag dem fra deres stikkontakter til at undgå enhver risiko for elektrisk stød.

• Foretage en analog lydforbindelse mellem din A / V receiver og YSP-900. Tilslut et par analoge audio interconnect kabler med phono stik i begge ender fra din modtager "Audio Out" eller "Analog Out"-stik til audio-indgang mærket "VCR" på bagsiden af YSP-900. Tilslut det røde stik mellem de to røde stik og det hvide stik mellem de to hvide stik.

• Tilslut din receiver digital udgang til den digitale indgang på YSP-900. Du kan bruge enten en TOSlink optisk kabel mellem din receiver digital optisk arbejdsydelse og den "AUX" digitale optiske indgang på Yamaha, eller du kan bruge et digitalt, koaksialt kabel mellem den orange-farvede digitale koaksiale udgang på receiveren og den "DVD Coaxial" digital indgang på YSP. I tilfælde af et koaksialkabel, vil det se meget ligner et analog kabel eller videokabel med phono stik i begge ender. Et TOSlink optisk kabel vil have et stik, som er firkantet på tre sider og afrundet på toppen og et stykke af optiske fibre i midten. Det kan kun passe, når det er orienteret korrekt og bør forsigtigt klikke på plads.

• Tænd din hjemmebiograf system, herunder receiver og YSP-900. For at lytte til din receiver analog output gennem din YSP-900, skal du bruge knappen "VCR" nær toppen af YSP-900-fjernbetjening. Du kan høre dens digital output ved at vælge "AUX" eller "DVD" knappen, afhængigt af hvilken Internetforbindelse du har brugt til at forbinde de to komponenter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com