Mary Kay Flyer ideer

May 6

Mary Kay Flyer ideer

Måske er du med en ven, der er bekendt med grafik design ved at oprette løbesedler for at hjælpe hende med at sælge Mary Kay kosmetik. Eller måske du allerede sælge Mary Kay produkter til venner og familie, men ønsker at udvide dit salgsområde. At skabe en flyer kan ske i en af grafik-programmer på markedet, eller du kan bruge en gratis grafikprogram som GIMP.

Fokusere på produktet

At skabe en flyer ved hjælp af billeder af de produkter, der er tilgængelige gennem Mary Kay er én måde at annoncere, hvad du sælger. Det er vigtigt at tilføje dine kontaktoplysninger til du flyer herunder dit navn, e-mail (hvis relevant), telefonnummer og andre relevante oplysninger, for eksempel, reklame salg eller andre særlige tilbyder kommer. Sørg for at du har tilladelse fra virksomheden før tilbyder rabatter eller når du er usikker på en bestemt salg taktik, fordi, som med de fleste virksomheder, de har et bestemt image de ønsker at projekt for offentligheden i overensstemmelse med deres virksomhedens brand.

Vis glade kunder

At skabe en flyer, der fokuserer på glade kunder kan være en god måde at tiltrække nye kunder. For eksempel kan du oprette en løbeseddel montage af billeder af forskellige kvinder i forskellige aldre smilende eller endda ud med familien på en picnic med en sætning, der opsummerer deres følelser omkring Mary Kay produktlinje. Det er vigtigt, at du har nogen modeller eller kunder underskriver en juridisk kontaktperson at tillade dig at bruge deres billede og ord og en kontrakt, der beskriver deres aftalte ved kompensation for at deltage i en kampagne. Igen, det er vigtigt at holde sig inden for retningslinjerne i virksomheden; så når du er i tvivl, Spørg.

Gør det om dig

Gøre en flyer med dit eget billede og tilføje en personlig historie om din egen oplevelse med Mary Kay. Oprette en rapport med kunder er vigtig. Derfor kan det være en fordel for dig at engagere sig i en mere personlig tilgang med at sælge din Mary Kay produktlinje. Af vedrører debitorer i form af at være en kunde selv din salgs-job, kan du sætte dine kunder mere tryg ved at købe fra dig. Du kan også medtage på din flyer flere produkter, som er nogle af dine personlige favoritter. Du kan også ønsker at tale om et produkt, din mor, din bedstemor eller endda du datter elsker.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com