Hvordan til at erstatte Fan i en MacBook

February 25

Den MacBook bærbare computer bruger to fans, at køle computerprocessoren. En af disse fans kan bære og begynde at gøre overdreven støj, som kan lyde irriterende, eller det kan stoppe med at arbejde, som sætter computeren i risiko for overophedning. Enhver funktionsfejl fan skal udskiftes. Mens det anbefales altid til en professionel til at udføre enhver edb-vedligeholdelse, er det muligt at erstatte en MacBook fan uden at risikere nogen andre komponenter i computeren.

Instruktioner

1 Netledningen, for MacBook-it forbinder magnetisk til computeren i den bageste hjørne- og derefter skru og fjern batteriet på bunden.

2 Skru og fjern alle skruer på bundpladen af computeren. Der er flere skruer i forskellige størrelser, som vil kræve forskellige størrelse skruetrækker bits, og nogle er beliggende i batterirummet. Organisere og mærke hver skrue, så du ved, hvor det går.

3 Vend computeren, så det er højre side op, åbne den og lirke ud top ansigt og tastatur. Swing denne plade mod skærmen; Husk, at båndet tastaturkablet er tilsluttet det.

4 Afbryde den elektriske stik for fan's kabel og omhyggeligt skrælle båndet sikre kablet. Fjern skruerne for fan og fjerne det fra computeren.

5 Installere erstatningsblæseren med sin skruer og Tilslut kablet til stikket. Sikre kablet med tape fra den oprindelige fan.

6 Anbring den forreste plating tilbage på computeren og derefter vende computeren over og installere alle skruerne i deres samme steder. Installere batteriet.

Tips & advarsler

  • Varetage alle statisk elektricitet fra din krop, før du begynder at arbejde og arbejde i et område, der ikke kan producere nogen statisk. En enkelt bit af statisk elektricitet kan helt udslette din computer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com