Dell computere oplysninger

August 14

Der er et væld af oplysninger tilgængelige for alle Dell-computere. Dell giver online-ressourcer for at identificere en bestemt model, downloade drivere og fejlfinding. Du kan også downloade manualer og få garantioplysninger.

Identificere din specifikke Model

Hver Dell Computer har en servicekode. Dette er en etiket på bagsiden af computeren med en alfanumerisk kode, som identificerer den bestemte model og serie. De kodede oplysninger på servicekoden vil føre dig til alle relevante oplysninger, der er tilgængelige på webstedet Dell support.

Identificere din specifikke behov

Vælg kategorien af oplysninger, som du søger. Du kan foretage fejlfinding af eller downloade en ejerens manual, software eller drivere. Eller du kan blot forskning detaljerne om en bestemt Dell computermodel.

Hente oplysninger

Autoriseret og nøjagtige oplysninger om Dell-computere, de mest pålidelige site er webstedet Dell Support (Se ressource). På dette websted, skal du navigere til linket mærket for dine specifikke behov. Der har du mulighed for at indtaste service tag-nummeret og tilbydes muligheder for at få de oplysninger, du søger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com