2 takts karburator Tech oplysninger

February 18

2 takts karburator Tech oplysninger

Opførelsen af et karburatoren indebærer en kompleks dannelse af et rør, kanaler og blander brændstof og luft sammen inden de træder en motor forbrændingskammeret. Blandet ordentligt, kan brændstof/luft flow derefter antændes korrekt når komprimeret. En karburator automatiserer denne blanding så at det sker korrekt med hver motor cycle.

Gashåndtaget

Som en motor kræver mere brændstof og luft til øget køretøjets hastighed, indeholder en karburator et gashåndtag system til at åbne op for strømmen. På tomgang, luft og brændstof blandinger er begrænset. Bruger en slide-mekanisme, åbner gashåndtag kontrol dias, tillader mere af blandingen for at passere i det rette forhold.

Venturi Effect

Karburatorer indarbejde en indsnævring af kanalen hvorigennem brændstof og luft skal passere. Den lille passage point, omtales som en "jet," dikterer maksimumsbeløbet for den blanding, der kan gå på ethvert givet tidspunkt. Jo større jet, den mere brændstof, der er tilladt gennem, via et tomrum, der er oprettet som luft trækkes ind i motoren.

Modregning kulden

For at kompensere for benzin ikke dug godt når det er koldt, indeholde karburatorer en choker mekanisme. Denne funktion tillader køretøjet midlertidigt tilføje mere brændstof end luft ind i karburatoren til at hjælpe med at starte motoren. Når antændt, varmer forbrændingsprocessen op tilstrækkeligt så at chokeren er ikke længere nødvendig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com