Hvordan du søger efter en e-mail-adresse

November 6

Søger efter en e-mail-adresse kan være en nem proces, hvis du har de rigtige oplysninger om personens e-mail-adresse, som du leder efter. De følgende trin vil give dig flere muligheder for at finde en persons e-mail-adresse, men det ville være mest hensigtsmæssigt at gå igennem alle de skridt til at sikre, at du kender alle de bedste ressourcer til at finde en e-mail-adresse.

Instruktioner

Hvordan du søger efter en e-mail-adresse

1 Prøv at bruge en omvendt e-mail hjemmeside (Se ressourcer). Indtast den første og sidste navn af personens e-mail du søger efter. Også, hvis du kan, omfatte deres by og stat. Klik på knappen "Søg" for at fortsætte. Klik her for at se resultaterne. Du vil blive bedt om at tilmelde dig en gratis konto for at se den kontakt info og være i stand til at kontakte den person, du leder efter.

2 Prøv at bruge Yahoo! Folk søger, hvis du tror, at personen kan have en Yahoo! e-mail adresse (Se ressourcer). Du kan gøre det samme for andre hjemmesider som Yahoo!, som Google eller MSN.

3 Prøv at søge sociale netværkssider som MySpace og Facebook. Disse er normalt den mest enkle måde at finde nogen. Når du har fundet den person, du skal måske tilføje dem som ven. Din ven også kan ikke skrive deres e-mail-adresse på deres profil, men du kan blot besked dem og bede om e-mail på social networking site.

4 Brug Wink.com til at søge alle de sociale netværk websites derude på én gang (Se ressourcer). Winks søgemaskine er især nyttigt til søgning i sociale netværkssider, som du ikke måske har en konto eller kender.

5 Prøv virksomhed og skole hjemmesider. Hvis den person, du leder efter gik på college så have de sandsynligvis stadig en aktiv e-mail med universitetet. Gå til kollegiets hjemmeside og kigge efter en studerende register. Også, hvis du har kendskab til tidligere eller nuværende steder, at personen kan have arbejdet på, kan du prøve at søge selskabets hjemmesider samt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com