Sådan aktiveres USB-porte på en Scientific Atlanta DVR

August 19

Digital kabelkasser, bruges af kabel-TV udbydere til at give gæster adgang til digital kabel features, har mange praktiske funktioner til nem integration i dit hjemmeunderholdningscenter. En af de nyttigste af disse funktioner er USB- eller eSATA data-porte til at tilslutte en ekstern harddisk til boksen. Når din boks indbygget harddisk fylder, for eksempel, kan du flytte alle optagelser på den eksterne drev i stedet at slette alle programmer, du ikke ønsker at slette. Hvis du ejer en videnskabelig Atlanta DVR og vil bruge sin USB-porte, kan du gøre det i bare et par enkle trin.

Instruktioner

• Sæt USB-datakablet til en af de videnskabelige Atlanta USB-porte.

• Kontakt din kabeludbyder og har USB-porte på den videnskabelige Atlanta aktiveret. Mange kabeludbydere kræver en ekstra afgift vurderes på din konto, før USB-portene fungerer. Selv om der er intet ekstra gebyr at benytte portene, kan din udbyder skal sende aktivering signaler til portene før DVR vil genkende, at harddisken er blevet sat ind i det.

• Brug USB-porte til at overføre data fra DVR på den eksterne harddisk. Havnene skal kun aktiveres én gang, så når du har haft din udbyder åbne de porte, du kan blot tilslutte og frakoble harddisken, hver gang du har brug at overføre data fra DVR.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com