Hvordan til at opdage dårlige stivere i en 2005 Buick LaCrosse

August 11

Som køretøjer er alder, mange komponenter slid ud og stivere ingen undtagelse til denne regel. Hver gang, du kører dit køretøj, er stivere bevæger sig op og ned mange gange pr. sekund til at absorbere road vibrationer. Denne konstante bevægelse, sammen med visse miljømæssige faktorer, der forårsager stivere at bære. Det mest almindelige symptom på dårlig stivere er en mærkbart hård medfart, især når man går over bump eller ujævn fortovet. Ud over at lægge mærke til turen, er der andre måder, du kan opdage dårlig stivere i dit køretøj.

Instruktioner

• Test drive dit køretøj på sidegaderne samt motorvejen. Bevidst køre over bump, revner og ujævne steder i vejen og tage til efterretning af bilens reaktion på disse uregelmæssigheder. I et køretøj med dårlig stivere, vil du opdage en barsk, skurrende tur når det går ud over de dårlige steder i fortovet. I et køretøj med god stivere, rebound bliver glat, kontrolleret og føler "stram," i modsætning til sjusket, barske og larmende.

• Tryk på ned hurtigt på bilens kofanger med to hænder, og derefter lade det. Køretøjet bør ophæve tilbage til sin normale højde uden overdreven rebound, eller hoppende. Hvis køretøjet afvisninger og forplanter, er stivere sandsynligvis dårligt. Dette er fordi stivere er designet til at minimere rebound vibrationer fra fjedre.

• Kig på kilometertælleren og Bemærk køretøjets kilometertal. Udførelsen af de fleste køretøj stivere mindskes betydeligt efter ca 60.000 miles. Hvis du har fået flere kilometertal end på din bil og stivere er originale, er det en god tid til at udskifte dem.

• Undersøg dine dæk for ujævnt slid. Defekt stivere tillade dæk at bære ujævnt, forårsager "cupping." Cupping refererer til dækkene har intermitterende, parallelle slidte steder på tværs af dæk, at skabe høj og lav steder på dæk.

• Løft køretøjet med en automotive jack og derefter støtte det med jack stande. Placer hjulet klodser bag de indsigende hjul. Skinne en lys op under hjulet arbejde godt og ser på spankulere patron eller rør; Det skal være tør med ingen tegn på lækage. De fleste moderne stivere er gas opkrævet og også indeholde hydraulikvæske. Når stivere alder, deres sæler begynder at lække denne væske. Når væske begynder at lække, spankulere er allerede ødelagt og dens ydeevne reduceres dramatisk.

Tips & advarsler

  • I modsætning til populær tro kontrollerer stivere ikke kørehøjde af køretøjet. Mange mennesker tror, at en sagging køretøjet kræver nye stivere. Mens dette kan også være tilfældet, er årsag til sagging slidt fjedre. Stivere simpelthen absorberer vibrationer og afbøde rebound. De kontrollerer ikke kørehøjde af køretøjet. Den eneste undtagelse hertil er luft chok, som anvendes i nogle lastbil applikationer. Air chok kan hæve og sænke kørehøjde, når komprimeret luft er tilføjet, men konventionelle chok anvendes i næsten alle programmer, køretøjet har intet at gøre med den faktiske kørehøjde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com