Sådan skal du tage den batteri dække Off en iPod Nano

May 30

Når du skal udskifte batteriet på en iPod Nano, skal du fjerne bagcover af iPod Nano åbner iPod og komme til iPod-batteri indeni. Almindelige værktøjer som skruetrækkere kan beskadige iPod Nano, så specialværktøj behøves til sikker og korrekt fjerne dækslet af en iPod Nano.

Instruktioner

• Køb nylon værktøjer. Disse værktøjer er lavet af slidstærkt nylon og plast, og er blød nok ikke til at skade eller scratch iPod Nano casing. Et link har været fastsat i afsnittet ressourcer til at vise fælles nylon redskaber. Disse værktøjer er almindeligt anvendt til keramik og håndværk.Du kan også købe en iPod batteri udskiftning kit (også tilgængelig til visning i afsnittet ressourcer) som kommer med nylon værktøjer.Sørg for den specifikke nylon værktøj bruges er den ene med den flade og glatte ende, der ligner udgangen af et fladt hoved skruetrækker. Du skal bruge to af disse værktøjer, flad endte nylon.

• Slå iPod og engagere sig for Hold-kontakten på Nano. Røre dine hænder til noget metal til at varetage statisk elektricitet for at undgå skader på de elektriske komponenter.

• Hold iPod ansigt og sæt den flade ende af værktøjet mellem metal opbakning og forsiden af iPod. Dette er, hvor forsiden af iPod og bagsiden af iPod mødes.Løft opad med værktøjet mens du forsigtigt arbejder det ind i den ekspanderende rum mellem for- og bagside dækker.

• Indsæt det andet beboelse nylon værktøj ved siden af værktøjet allerede på plads, være omhyggelig med ikke at skubbe for langt mod den interne elektronik. Mens du holder den første værktøj på plads, skub forsigtigt den anden værktøj rundt i kanten af hele iPod indtil foran adskiller fra opbakning.

• Vend iPod'en og løft dækslet tilbage metal ud af iPod. Du har nu adgang til indersiden af iPod, som batteriet.

Tips & advarsler

  • Altid decharge statisk elektricitet før du arbejder med elektroniske komponenter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com