Hvordan man programmerer en låst telefon for T-Mobile

June 7

Hvordan man programmerer en låst telefon for T-Mobile

Hvis du har en kontrakt om T-mobile, men kan ikke finde en tilfredsstillende telefon fra virksomheden, kan du bruge et håndsæt fra et andet netværk med T-Mobile SIM-kortet. Forudsat at din andre håndsæt er låst op og det er en GSM (SIM-aktiveret) telefon, er det så let som at skifte kort, med ingen ekstra programmering nødvendigt. Du vil ikke kunne bruge en T-Mobile SIM-kort med en CDMA telefon (dvs. en telefonen uden et SIM-kort) da disse telefoner er internt programmeret og har ikke SIM card holdere.

Instruktioner

Frigøre dit håndsæt

• Kopier ned dine mobiltelefon SIM-kort og IMEI numre. Fjern bagcoveret fra telefonen celle, fjerne batteriet og derefter fjerne SIM-kortet. SIM-kortet er en lille, hvide, firkantede data chip der sidder i en sølv vugge. Nedskrive det nummer, der er trykt på forsiden af dette kort. Næste, Find baren kodet, silver klistermærke, der er placeret direkte under batteriet og nedskrive de tal som er printet ud for ordet "IMEI."

• Gå online til en unlock kode generator og downloade din telefon låse op kode. Du vil blive bedt om at indtaste dit SIM-kort og IMEI-nummer og din telefon mærke og model. Disse koder er ikke gratis, så har din betalingsoplysninger klar, når du bestiller din unlock kode. Alternativt ring til din serviceudbyder og spørge repræsentanten, hvis virksomheden vil give dig den låse op kode.

• Sæt batteriet og tilbage bagcoveret på telefonen, forlader ud dit SIM-kort. Tænd håndsættet og vente på besked "Indsæt SIM" vises, så ringe din unlock kode. Hvis koden var vellykket, får du en besked mundheld "SIM begrænsning off."

Ved hjælp af en ulåst T-Mobile håndsæt

• Slå dit håndsæt, derefter fjerne bagcover og batteri.

• Indsæt din T-mobile SIM-kortet i SIM-kortet vugge.

• Udskift batteriet og bagside, så drej telefonen. Du bør se ordet "T-mobile" på startskærmen på din mobiltelefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com