Sådan Sync en iPhone uden at slette

April 17

Sådan Sync en iPhone uden at slette

Synkronisering af en iPhone med iTunes-software er nødvendige for at telefonen for første gang. Når du har gennemført denne proces, synkroniseret iPhone for evigt med at én version af iTunes. Brug telefonen med iTunes, der er installeret på en anden computer resulterer i alle multimedieindhold bliver automatisk fjernet fra telefonen. Ændre, hvordan iPhone synkroniserer med forskellige computere forhindrer iTunes-software i at slette indholdet fra telefonen.

Instruktioner

• Indsæt den iPhone ledningen i en USB-stik på computeren. Sæt "iPod/iPhone" stik af ledningen i bunden af telefonen.

• Åbn iTunes på computeren.

• Klik på indstillingen iPhone findes under "Enheder."

• Klik på fanen "Oversigt" i panelet midterste iTunes.

• Klik på indstillingen iPhone sync "Administrer musik og videoer manuelt" ligger i centrum af programmet.

• Klik på "Anvend" under iPhone sync muligheder. Nu kan du synkronisere iPhone uden at slette.

Tips & advarsler

  • Telefoner oprindeligt synkroniseret på en PC kan sikkert synkroniseret på enten forskellige pc'er eller Macs, når du har udført ovenstående trin. Du skal først omformatere iPhone, men hvis du oprindeligt synkroniseret enheden til en Mac og derefter ønsker at bruge det på en PC.
  • Hent og Installer den seneste udgave af iTunes (dataoverføre samkøre listet i ressourcer) før du fuldfører trinene ovenfor.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com