Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af en AT&T Cell Phone & en USB

August 13

Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af en AT&T Cell Phone & en USB

Du er væk fra dit kontor skrivebord og du ingenting tæt til din hjemmecomputer, men du har brug at tjekke din e-mail. Heldigvis har du en AT & T telefon og et USB-kabel. AT & T gør det nemt at komme på internettet overalt i verden (så længe du kan få modtagelse på din mobiltelefon) ved at give dig med en dataplan, når du tilmelder dig deres mobile service.

Instruktioner

• Købe en USB-mobiltelefon data kit. Disse kan findes på flere butikker online. Et par, som du måske overveje er Cellcables.com, Cellphonemall.net eller Amazon.com (Se afsnittet ressourcer nedenfor for links).

• Download på & TS kommunikationschef (Se afsnittet ressourcer nedenfor for link). Installer programmet ved at dobbeltklikke på filen og følge anvisningerne. Dette program vil tillade dig at oprette forbindelse til AT & T's mobile datanetværk.

• Tilslutte datakablet i bunden af din mobiltelefon og slutte det til din bærbare computer via USB-kablet.

• Tænd computeren, og gå til "Kontrolpanel" og derefter "Netværksforbindelser." Klik på "Opret en ny forbindelse" og vælg "Manuel forbindelse og"Dial-Up Modem."

• Indtast * 99# om telefonnummeret (du bliver nødt til at blive den bruger benævne og password fra AT & T).Når du har dette sæt, klik på "Opret forbindelse". Vent et par sekunder, og når det er tilsluttet, åbne op for din Internet-browser og surfe normalt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com