Hvordan man kan ændre regionskode på DVD-afspillere

May 30

Hvordan man kan ændre regionskode på DVD-afspillere

Fleste DVD-afspillere indeholder region kodning, som gør det muligt for enheder til at spille kun dvd'er fremstillet i den pågældende region. DVD-afspillere, fremstilles i USA eller Canada, for eksempel, spille kun dvd'er fremstillet i disse lande. Typisk, du kan ikke ændre områdekoden på en DVD-afspiller, men du kan låse op mange DVD-afspillere for at gøre dem region-fri. Når din DVD afspiller region-fri, kan enheden spille diske fra enhver region.

Instruktioner

• Gå til en website at lister regionen unlock koder for DVD-afspillere. DVD Demystifiziert, DVD Exploder og Video hjælpe give DVD afspiller region låse op kode lister (Se ressourcer).

• Find regionen oplåsningskode til DVD-afspilleren. Låse op koder er specifikke for hvert mærke og model af spilleren, så for at finde regionen oplåsningskode til din afspiller, klik på mærket af din afspiller, såsom Sony eller Philips, og klik derefter på modelnummeret på din afspiller. Hvis du ikke kender modelnummer på din DVD-afspiller, kig på forsiden af afspilleren, hvor modelnummeret normalt viser.

• Brug knapperne på DVD-afspiller og DVD-afspiller fjernbetjening til området låse op kode til din DVD-afspiller. De skridt til at låse region på en DVD-afspiller kan indebære, at trykke på en række knapper på fjernbetjeningen eller en kombination af knapper på fjernbetjeningen og spilleren.

• Slukke for DVD-afspilleren efter indtastning regionen låse op kode. Når du tænder enheden, DVD-afspiller skal være region-fri, og hvilken som helst DVD, du placerer i DVD-bakken bør spille.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com