Hvordan man kan skære uden for Illustrator lærred

October 27

Som du kan oprette og tilpasse dine designs i Adobe Illustrator, er det uundgåeligt, at nogle objekter vil ende med placeret dels udenfor dit lærred. Selvom du kan beskære illustrationer til lærredet, når eksport, det ikke hjælper dig med at visualisere det færdige, beskårne design vil ligne. Hvis du vil skjule alt uden for lærredet i en ikke-destruktiv måde, forlader objekterne intakt, hvis du ønsker at justere deres position, skal du bruge en udsnitsmaske.

Instruktioner

1 Start Adobe Illustrator og åbne dokumentet.

2 Noter dimensionerne af dit lærred. Hvis du ikke kan huske dem henkastet, klik på "Vindue" og vælg "Tegnebrættet" at åbne panelet tegnebræt, hvis det ikke allerede er åbne. Klik på den lille rektangel af navnet på den pågældende til at få vist dens egenskaber lærred.

3 Klik på "rektangelværktøjet" og klik derefter på inden for lærredet til at åbne dialogboksen rektangel. Angiv dimensionerne af dit lærred i felterne "Height" og "Bredde" i dialogboksen, og klik derefter på "OK" for at oprette en rektangel med de samme dimensioner.

4 Klik på værktøjet "Udvalg" og derefter Klik på og træk rektangel for at placere det nøjagtigt på lærredet.

5 Klik på "Objekt", hover over "Arranger" og vælg "Placer forrest."

6 Tryk på "F7" for at åbne panelet Lag, hvis det ikke allerede er åbne. Klik på det lag, der indeholder alle dine objekter for at markere det og derefter klikke på knappen "Gøre / Release udsnitsmaske", som ligner to krydsende firkanter. Dette viser det rektangel, du trak ind i en udsnitsmaske, skjule de dele af dokumentet, der falder uden for det.

7 Klik på pilen mod højre ud for lagnavnet at udfolde listen over objekter i lag, hvis det ikke allerede er åbent.

8 Klik på "Fritlægningskurve" løsning i listen at vælge det og derefter klikke på en tom firkant umiddelbart til højre for øjeikonet. Et låseikon vises på pladsen. Gør dette låser udsnitsmasken, forhindrer dig i at flytte det ved et uheld.

Tips & advarsler

  • Oplysningerne i denne artikel gælder for Adobe Illustrator CC. Det kan variere lidt eller betydeligt med andre versioner.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com