Energibesparelser for at frakoble din TV & VCR

October 24

Energibesparelser for at frakoble din TV & VCR

Det er muligt at spare energi ved at frakoble tv og VCR eller andre elektroniske videoudstyr, når ikke i brug, dog omkostningsbesparelser for at frakoble dem er sandsynligvis lille. Der kan være andre apparater i hjemmet, såsom hjem computere, der bruger mere energi.

Standby-tilstand

Hvert enkelt apparat har en watt forbrug når det er tændt og en anden watt forbrug når det er slukket, men stadig tilsluttet, kaldet "standby mode." Dette kaldes "vampire" eller "phantom" power brug. Når disse apparater blev først lavet, energiforbrug var lidt bekymring, og phantom lodtrækningen var til tider høj.

Overvejelser

I 2000 ' erne, tv og VCR/DVD producenter skabt mere energieffektive produkter med lav standby draw. Dette er ikke nødvendigvis sandt for kabel-tv, computere, batteriopladere og spillekonsoller. Mange af disse elementer kan være unplugged par forgreninger, som vil spare en lille mængde af energi.

Advarsel

Nogle video og audio udstyr er afhængig af standby effektforbrug draw at holde ure arbejder, kanaler i hukommelsen, og den remote arbejde. Kontrollere ejerens manualer for detaljer. En bedre løsning kan være at kontrollere for Energy Star klistermærker der angiver lavt strømforbrug, når de køber apparater. Overveje at lægge alle video spillekonsoller eller alle opladere på en enkelt strømskinne, der nemt kan overvåges.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com