Hvordan at justere udeluft antenner

December 8

Hvordan at justere udeluft antenner

En måde at få et tv-signal ind i dit hus er med en udendørs luft antenne. Bare at sætte antenne på toppen af dit tag er ikke nok til at få kvalitet signal du ønsker. Du vil også nødt til at justere antennen for at hente det bedste signal til din placering. Før du går i gang, er det altid godt at se på et signal styrke kort for din placering for at få en idé om, hvor det bedste signal kommer fra. Du kan finde et signal styrke kort på internettet.

Instruktioner

• Løsn bolte på bunden af din antenne, hvor det tillægger pole eller mast.

• Drej antennen mod retning i himlen hvor signalet kommer fra. Dette vil variere afhængigt af din placering. Kontrollere et signalstyrke kort på internettet for at finde retningen du placering.

• Stram bolten nok til at holde antennen på plads, men ikke for stram fordi du kan være nødvendigt at justere antennen igen.

• Gå til signalstyrke måleren i din konverteringsenhed menu. Tjekke signalstyrken. Hvis du ikke får signalstyrke, du ønsker, gå tilbage og justere antennen ved at flytte den til højre 10 grader til 15 grader. Kontrollere måleren signal igen, og hvis signalet fik svagere, vende tilbage til antennen og flytte det til venstre 20 grader til 30 grader. Hvis signalet er bedre, men stadig ikke stærk nok flytte antennen en anden 10 grader og fortsætte processen, indtil du har det stærkeste signal muligt.

• Spænd bolte på antennens base, så basen ikke bevæger sig, efter du har signal du vil.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com