Sådan installeres en Hitch på en 2005 Jeep Grand Cherokee

March 6

Den voksende sport utility marked i begyndelsen af 1990 ' erne fik en ny post, mellemstore Grand Cherokee. Jeep havde produceret Cherokee i mange år, men tilføjet lidt større og mere luksuriøse Grand Cherokee som følgesvend model i 1993. Styling blev ændret i 1999 og fortsatte i denne form i 2010. I 2005 blev enten seks - eller otte-cylinder motorer tilgængelige, samt to eller fire wheel drive. Til modeller uden fabrikken trækkende pakke, kan en eftermarkedet hitch installeres.

Instruktioner

• Fjerne den bageste under kroppen reservehjul, hvis udstyret, ved hjælp af køretøj reservehjul instruktioner, hvis det er nødvendigt. Find de to fastholde klip på plast bageste kofanger fascia, der tillægger den bageste kofanger struktur fascia. Fjern klippene med en flad skruetrækker og læg dem til side.

• Trække den plast bageste kofanger fascia til bageste ca 1 tomme. Hæve hitch i position mellem fascia og den bageste kofanger struktur. Linje op de fire monteringshuller i hitch med fabrik-boret huller i den kofanger struktur.

• Indsætte fire fastholde bolte og skiver i huller i monteringsflange af hitch og gennem de fabrik-boret huller i kofangeren. Fastgør boltene ved at placere skiver og møtrikker over gevind enderne af de bolte stikker ud gennem den modsatte side af den kofanger struktur. Spænd møtrikkerne til 75 fod-pund med en sokkel og drejningsmoment skruenøgle. (Bemærk: bolte, skiver og møtrikker bør komme med hitch hardware monteringssæt.)

• Skubbe den plast kofanger fascia tilbage på plads og skub de to fastholde klip på plads, indtil de er helt sidder.

• Stuve den reservehjul til sin oprindelige position.

Tips & advarsler

  • Hvis din 2005 Grand Cherokee har en fabrik bageste blår krog, skal den fjernes før installation af hitch. Høre en reparation manual for dit køretøj, hvis du er usikker på, hvordan du fjerner blår krog.
  • Hvis der er for meget af en kløft i mellem hitch monteringsflange og den bageste kofanger struktur, tilføje flade skiver i mellem for at udfylde hullet. Skiver kan afholdes på plads over de fabrik-boret huller i kofanger med tape, så hitch kan løftes på plads.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com