Funktioner af 2007 CRV

July 2

2007 Honda CR-V er en nydesignet lille sport utility køretøj beregnet til at appellere til unge forældre, der ønsker en rummelig bil med masser af funktioner. Bilen repræsenterer den tredje generation af CR-Vs. Bil er beregnet til at konkurrere med Ford Escape og Toyota RAV4. Det kommer i LX, EX og EX-L trim versioner.

Kroppens og eksteriør

SUV vejer mellem 3.400 og 3.550 lbs. afhængigt af versionen. Det er 177.9 inches lang, 71.6 inches lang og 66,1 inches høj, med en frihøjde på 7,3 inches. LX version har 17-tommer stålfælge, mens EX har alufælge og organ-farve udvendig trim, samt månen tag.

Motor og drivaggregatets

CR-V har en 2.4-liter, fire-cylindret motor med en fem-trins automatgear med overdrive. Motoren har 166 hk ved 5.800 omdr. / min. og kan få 161 fod-pund af drejningsmoment på 4.200 omdr. / min.. Det har en 15.3-gallon tank og får mellem 22 og 23 miles per gallon i byen og mellem 28 og 30 mpg på motorvejen.

Suspension og håndtering

Bilen har fire skivebremser, herunder to ventilerede skiver, som bortleder varmen fra den tunge last placeret på front skivebremser. Det har en stræber front suspension system, der fungerer uafhængigt af hinanden med en stabilisator bar og spiralfjedre. I den bageste, det har en multilink suspension, der også fungerer uafhængigt med en stabilisator bar og coil springs.

Interiør

Bilen har aircondition, AM / FM radio med CD-afspiller, læser MP3 lydfiler, cruise control og en computer, der viser den gennemsnitlige brændstofforbrug, øjeblikkelige brændstofforbrug og intervallet for det resterende brændstof i køretøjet. Interiøret byder klud sæder og sæder i fem. Det har 103.8 kubikfod af rummet.

Sikkerhed

Køretøjet har en firehjulede blokeringsfrie bremsesystem at holde bremserne fra låse op under et hårdt stop. Både fører og passager sider har front airbags med beboer sensorer og bilen har forreste og bageste side curtain airbags til at beskytte mod side kollision. Den har sen kraft låse og en startspærreanordning enhed til at holde tyvene fra hot-wiring køretøjet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com