Hvordan at reparere en Auto Body med bly

February 13

Hvordan at reparere en Auto Body med bly

Anvendelsen af bly på auto organer er en proces, der har flere fordele sammenlignet med ved hjælp af kroppen fyldstof. Når glattede, føre blade en metal-finish, der hjælper med at holde køretøjer i en mere original stand. Bly kan også primet og malet uden nogen bekymringer om det synker eller faldende efter at være udsat for varme, en risiko som er ofte forbundet med kroppen fyldstof. Bly-program kan være ganske udfordrende men fordele gør en ekstra indsats værd.

Instruktioner

• Forberede auto krop før du anvender bly. Fjern alle gamle lakken og primer ved hjælp af en P80 grus slibning disk på en tilfældig rystepudser, således at området skal repareres er nøgne metal. Blæse alle spor med støv at stoppe føringen bliver forurenet under anvendelsen. Tørres af med en klud let gennemblødt med ånd tørre.

• Sætte på beskyttelsesbriller og svejsning handsker før du slår autogen faklen. Holde faklen ca fire inches fra overfladen af auto krop og varm det område, der er ved at blive repareret. Holde autogen faklen flytte for at undgå overdreven varme anvendes, da dette kan resultere i metal træthed eller understregning.

• Tilføje en lille mængde af ledende smøremiddel til auto krop, mens det stadig er varm. Tage føringen bar og placere det på området ved at blive repareret. Holde autogen faklen i hånden reservedele og fortsætte med at tilføje varme som nødvendigt. Anvende føringen ved hjælp af en vride bevægelse for at forhindre det falder på gulvet. Varmen fra autogen faklen vil hjælpe bly bar at smelte nemt ind på panelet og smøremidlet vil hjælpe med at forhindre ophobning af luftfyldte globules. Fortsætte, indtil hele reparerede område er dækket med en tilstrækkelig mængde af bly.

• Tage træ bly pagajen og fortsætte med at anvende blid varme til det reparerede område. Glat og forme den anvendt bly, som det bliver pastaagtige. Foretage regelmæssig visuel kontrol for at sikre, at der er ingen indlysende høj steder på reparation. Svarer til den oprindelige form tilknyttet køretøjet så tæt som muligt selv ud i spidsen med træ bly pagajen indtil det reparerede område. Lad bly køle helt af.

• Brug en dreadnought fil hen til glatte ud den anvendt bly, indtil det er præcis selv med den oprindelige overflade af bilen. Tilføj smøremiddel som regelmæssigt at stoppe filen tilstopning og at bevare integriteten af bly. Blæse alle bly flager med en blæser, når den ønskede form er opnået fuldt ud og fjerne eventuelle resterende filmarkeringer ved slibning over reparation med P80 grus slibning diske på en tilfældig rystepudser.

Tips & advarsler

  • Fortvivl ikke hvis du har anvendt for meget bly. Det er næsten umuligt at få formen helt rigtigt men filen dreadnought vil bidrage til at opnå den ønskede virkning på et senere tidspunkt.
  • Berør aldrig en auto body med dine bare hænder, når varmen er blevet anvendt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com