Hvordan foretager jeg fejlfinding af en DVD at wont arbejde med en Analog til Digital konverter boks?

June 24

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en DVD at wont arbejde med en Analog til Digital konverter boks?

En digital konverteringsenhed tager signaler fra en digital enhed og konverterer det til analog. Hvis du har en DVD-afspiller, der ikke deler de samme forbindelser som et ældre TV, er det muligt at køre DVD-afspilleren via boksen Konverter til fjernsynet. Men hvis du ikke modtager video eller lyd signaler (eller begge) fra DVD-afspilleren, du skal foretage fejlfinding af forbindelsen.

Instruktioner

• Kig over kabelforbindelser kører fra DVD-afspiller, digital omformer boks og tv. Hvis nogen af kablerne er løst eller ikke fuldt indsatte, vil ikke audio/video signal fungere korrekt.

• Tryk "Video"-knappen på TVs fjernbetjening. TV'et skal indstilles på "Video", hvis en RCA AV-kablet forbindelse. Hvis ikke, Skift station til "3" for at se DVD programmering.

• Ændre DVD-film. Der kan være et problem med den DVD, du vil have vist. Hvis audio og video spiller med den nye DVD, så er problemet ikke DVD-afspiller eller Konverter boks.

• Magt på alt. Hvis der er én enhed ikke slået til (især konverteringsenhed) audio/video signal vil ikke nå frem til fjernsynet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com