Forruden udskiftning Tips

April 8

Forruden udskiftning Tips

En brækket forrude er normalt et resultat af en ubehagelig episode som en sten eller andet snavs slående glas eller forsætlige skader forårsaget af vandaler eller tyve. Du vil beskæftige sig med dit forsikringsselskab og/eller reparere butikker til at få udskiftet forruden. Gøre oplevelsen lidt mindre ubehageligt at blive informeret og forstå dine muligheder.

Pros kun

Den største tip er, at forruden udskiftning ikke er et gør det selv projekt. Forruden spiller en integreret del i at holde dig sikker i en ulykke. Det giver betydelige strukturelle støtte til kabinen. En forrude er designet til at holde ombordværende i køretøjet, mens dæmpning slag skal en passager kommer i kontakt med glasset (Se Reference 1).

Nogle eller alle af disse funktioner kan blive kompromitteret af ukorrekt installation. En certificeret professionel installatør gennemgår specialiseret uddannelse og bruger specialiserede værktøjer og materialer. En pro kan udføre jobbet i under en time (Se Reference 2). Du vil tilbringe mange frustrerende timer og kan ende op med en usikker køretøj, hvis du forsøger at gøre det selv uden ordentlig værktøjer og materialer.

Indstillinger

Vide, hvad du ønsker, før du taler med en forsikring adjuster eller tidsplan reparationer. Du har tre muligheder når det kommer til at vælge en ny udskiftning forruden.

Bede om en OEM (Original Equipment Manufacturer) udskiftning på din auto forhandler serviceforhandler. Du får en ny forrude, der er identisk med det gamle, herunder bilproducent logo.

Bede om en OEM udskiftning på en auto glas shop og du får en ny forrude foretaget til den samme nøjagtige specifikationer som den gamle. Medmindre du specifikt beder om "dealer OEM", det kan komme fra en anden producent og det vil ikke have den bilproducent logo stemplet på det. Medmindre at have dette logo er vigtigt for dig, spare ved at vælge generiske "OEM-distributør" glas.

Gem betydeligt mere ved at bede om en "eftermarkedet" udskiftning i stedet for at angive OEM. Du vil få en OEE (oprindelige udstyr svarende) forruden. Eftermarkedet glas producenter kan ikke lovligt gøre en forrude, der nøjagtigt svarer til oprindelige på grund af patenter og copyright begrænsninger. "Ressource" linket nedenfor indeholder flere oplysninger.

Du skal altid vælge en OEM udskiftning, hvis bilen er leaset. Ellers vil du sandsynligvis betale en bøde når det er tid til at vende i bilen. Undgå ubehagelige overraskelser ved at drøfte dette med din forsikring adjuster før reparationer er planlagt.

Der er debat i branchen om eftermarkedet udskiftninger væsentligt påvirker sikkerheden af et køretøj. Bekræfte, at OEE udskiftning glas opfylder minimum regering sikkerhedsstandarder ved at kontrollere, at det er i overensstemmelse med den amerikanske National Standard Institutes krav om udskiftning auto glass.

Oplysninger

Vær forberedt med følgende oplysninger, når du er klar til at planlægge reparationer. Give fabrikat, modelår og modelbetegnelse af din bil. Beskrive særlige forruden funktioner såsom originale toning, en regnsensor eller en vedhæftet bakspejl, der nedtoner automatisk, når et køretøj med lys bag dig. Hvis du har omfattende Bilforsikring, skal du bruge navnet på dit forsikringsselskab, din politik nummer og den omtrentlige dato, hvornår skaden opstod.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com