Sammenligning af ASUS vs Acer Netbooks

December 15

Taiwan-baseret computer teknologivirksomheder ASUS og Acer Inc. giver en line-up af netbooks--lille, let og billigere versioner af laptops--fra deres Eee PC og Aspire One mærker, henholdsvis. ASUS Eee PC blev indført i 2007, mens den Acer Aspire One kom et år senere. Tilbud fra både ASUS og Acer er mere eller mindre jævnt matches med hver netbook sportslige fordele frem for den anden.

Operativsystem, Processor og hukommelse

Selvom både ASUS og Acer netbooks er primært baseret på Windows-operativsystem fra Microsoft, bruger et par ASUS maskiner GNU Linux-platformen i stedet. De fleste Eee pc'er og Aspire dem bruge Atom processor, som er fra et mærke semiconductor kompagni Intel Corp. blev indført i 2008 til brug på netbooks; nogle ASUS og Acer netbooks bruger Intel Celeron eller Advanced Micro Devices Athlon/Fusion chips, henholdsvis. Den maksimale system hukommelseskapacitet af Aspire One er 4GB; nogle ASUS netbooks svarer denne egenskab, mens andre kan kun håndtere op til 2GB.

Opbevaring og Multimedia

Serial Advanced Technology Attachment-tilsluttet skrap disk drive på ASUS netbook kan være op til 320GB. Den maksimale datalagring på Acer netbook er højere, på 500GB. ASUS, men tilbyder valg for at få en netbook med en solid state-drev, der samtidig ikke giver så meget plads på grund af er dyrere pr. GB, er en roligere og mere robuste form for lagring af data end harddisk SATA-attached. Til video og grafik bruger de fleste netbooks på ASUS og Acer en Intel Graphics Media Accelerator, selv om AMD teknologi-baserede Aspire dem bruger et Radeon HD-grafik-processor i stedet. Også inkluderet er en 0.3 - eller 1.3-megapixel webkamera.

Netværk og kommunikation

Både ASUS Eee PC og Acer's Aspire One har en Ethernet-driver til wired LAN netværk. Det giver en peak dataoverførselshastighed på 100 megabit per sekund; nogle Eee pc'er har en meget hurtigere 1, 000Mbps forbindelse i stedet. En Wi-Fi-kort, der overholder Institute of Electrical og elektronik ingeniører 802.11b/g/n standarder leverer den trådløse LAN-funktion. Nogle netbooks få Bluetooth 3.0 trådløs teknologi samt.

Størrelse og eksterne stik

ASUS, på tidspunktet for offentliggørelse, tilbyder fire netbook skærmstørrelser: 7 inches, 8,9 tommer, 10,2 tommer og 12,1 inches. Acer netbook, på den anden side er kun tilgængelig som en 10,1-tommer computer. De eksterne grænseflader på hver netbook omfatter tre USB 2.0-porte, RJ-45 stik til Ethernet, Video Graphics Array port for tilslutning af en ekstern skærm, hovedtelefon og mikrofon stik og flash-hukommelse card rille.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com