Sådan slettes en Node i Link systemer i Java

March 7

Kædede lister er en grundlæggende datastruktur, der bruges til at lagre data. De er perfekte til situationer, hvor en ukendt mængde af data vil blive gemt: listen blot tillader programmør dynamisk allokere hukommelse til slutningen af listen og oprette en "kæde" af objekter, der opretter forbindelse til en anden. Den udfordrende del kommer, når en af disse noder skal slettes fra et sted i midten af listen uden kædens bliver brudt. I sådanne tilfælde kan du oprette to noder for at "pege" elementerne på listen, kravler ned ad listen indtil finde noden for at slette og fjerne det samtidig opretholde bygningens integritet.

Instruktioner

1 Oprette en funktion til at fjerne noden. Funktionen tager en enkelt heltal, der repræsenterer værdien af noden. Denne funktion forudsætter noden "hovedet" er begyndelsen, og hver node indeholder en "næste" reference sammen med en enkelt integer værdi:

offentlige ugyldige removeNode (int værdi) {

Hvis (hoved == null) {tilbagevenden;}

Node tracer = ny Node();Node tracer2 = ny Node();Tracer = tracer2 = hoved;

mens (tracer.value! = værdi || tracer! = null) {tracer2 = tracer; tracer2 følger altid tracerTracer = tracer.next;}

}

2 Punkt noden forud for noden skal slettes til noden efter noden skal slettes:

mens (tracer.value! = værdi || tracer == null) {Tracer = tracer.next; efter mens løkke, vil sporstof henvise til korrekte node eller ingen node}

Hvis (tracer! = null) {

tracer2.Next = tracer.next;}

3 Slet noden:

Hvis (tracer! = null) {

tracer2.Next = tracer.next;}

Tracer = null;


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com