Sådan fjernes et oliefilter på en 2005 Jetta

April 10

2005 Volkswagen Jetta 2,5-liters motor er entydigt noget i den filtertype, det benytter såvel som i sin olie kapacitet--det tager 6,2 kr. Potter til at fylde. Typen olie anbefales er syntetisk 10/40 vægt. Oliefilter er af sorten papir og har til huse i en plastik betræk på førerens side af motoren. Det har en olie afløb, som skal bruges til at evakuere alle af olie fra huset, før fjernelse af boliger og filter.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen og fjerne olie cap. Hæve bilen ved at placere gulv jack under side jack point. Sted jack står under rammen sub gulv jack og lavere bil på tribunerne.

• Fjerne den splash skærme placeret under radiatoren, ved hjælp af en skruetrækker. Placere dræn gryden under bundprop olie pan og fjerne plug med en skruenøgle. Lad olien løbe helt. Re-installere bundproppen og spænd det fast. Flytte afløb gryden under oliefilter. Fjern tommelfingeren skruen i bunden af huset. Lad olien løbe ud af filter boliger.

• Placer 76-mm cup skruenøgle på filter boliger og drej den mod uret for at fjerne den. Dræn den resterende olie i gryden. Løft papirfilter ud af boliger og bortskaffe det. Fjerne O-ring på midterposten (som stikker gennem filteret) og erstatte det med et nyt, som følger med det nye filter. Installer det nye filter af papir.

• Tråd tommeskruen ind i bunden af huset og tråd boliger tilbage på motorblokken ved at dreje den med uret. Spænd den med cup skruenøgle.

• Installere splash skærme og spænd det, ved hjælp af en skruetrækker. Rejse bilen nok til at fjerne jack stande, derefter sænke bilen. Fyld motoren med 6,2 quarts af olie og erstatte olie cap.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com