Hvordan man kan låse Nokia 7500

September 14

Hvordan man kan låse Nokia 7500

Nokia 7500, også kendt som Nokia Prisma, er en stilfuld cell phone udgivet i 2007. Prisma, ligesom de fleste telefoner, kommer låst til sit netværk som standard. Det betyder, at du kun kan bruge Prisma med tjenesteyderen fra hvem du har købt telefonen. Men hvis du låse den op, du kan bruge det på andre netværk ved at bytte ud sit SIM-kort for et forudbetalt eller udenlandsk SIM-kort fra et andet firma.

Instruktioner

• Få din Prisma unikke IMEI-nummer ved at skrive "* #06 #" ind i sit tastatur. Læg mærke til denne 16-cifret nummer.

• Kontakt din tjenesteudbyder tech support og anmode om en oplåsningskode. Hvis de nægter at give dig en kode, kan du købe et fra en online virksomhed som mobileunlocksolutions.com, unlockitnow.com eller unlockallcellular.com (se links i ressourcer).

• Slå din Prisma og fjerne sit SIM-kort. Tænde telefonen uden et SIM-kort.

• Type "#pw + låse op kode + 1 #" til din telefon tastatur, med "låse op kode" repræsenterer den kode du fik i trin 2. For at få "+" symbolet, skal du trykke på knappen "" to gange. For at få bogstavet "p", skal du trykke på den "" knappen tre gange. For at få bogstavet "w", tryk på "*" knappen fire gange. En besked vil nu blive vist på din telefon, der siger "SIM begrænsning Off," bekræfter, at din telefon er blevet låst op.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com