Hvordan til at brænde dvd'er til iPod

March 21

Hvordan til at brænde dvd'er til iPod

iPods er kommet en lang vej, siden de blev først frigivet i 2001. Ikke alene kan de stadig spiller MP3 lydfiler, men nogle iPod-modeller kan selv spille video og foretage telefonopkald. Download videoklip til disse iPods fra internettet er let, men hvis du ønsker at sætte nogle af dine foretrukne dvd'er på din iPod processen er en smule mere involveret. Den gode nyhed er, at selvom rippe en DVD til din iPod vil tage en lille koncentration, kan du gøre det i en begrænset mængde tid.

Instruktioner

• Åbn din Internet-browser og navigere til en DVD Decrypter download site. Desværre er tredjeparts freeware (gratis software) som DVD Decrypter påkrævet, hvis du ønsker at sætte dvd'er på din iPod.

• Klik på fanen "Download" på skærmen og følg vejledningen for at hente og installere programmet på computeren. Efter du har, åbne programmet fra skrivebordet eller fra dine programfiler og Indsæt en DVD i diskettedrevet i computeren.

• Klik på fanen "Mode" i skærmbilledet hovedmenuen i DVD Decrypter og derefter vælge "IFO" fra listen over valgmuligheder. Klik på fanen "Værktøjer" øverst på skærmen, og derefter vælge "Indstillinger" og derefter vælge "IFO" igen.

• Find feltet på skærmen mærket "Fil deling" og sæt den til "Ingen." Vælg derefter OK for at forlade denne skærm.

• Klik på fanen "Stream Processing" i højre hjørne af skærmbilledet nye og markere afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden "Aktiverer Stream Processing". Der vil være en liste over indstillinger under dette udgiftsområde. Sørg for kun de øverste to bokse på listen har kontrol i afkrydsningsfelterne ud for dem. Fjern markeringen af alle andre.

• Vælg det mappeikonet på venstre side af skærmen og du vil blive bedt om at vælge hvor du vil have dvd'en dekrypterede gemt på din computer. Vælg, hvor du vil have det på din computer (desktop, mig akter, osv.). Når du har valgt den placering, DVD vil blive gemt på din computer.

• Åbn din iPod converter software fra skrivebordet. Hvis du ikke har iPod converter software kan du hente det gratis fra internettet. Klik på indstillingen "Setup" i skærmbilledet hovedmenuen og vælg derefter den "Browse" fane.

• Kigge efter din nyligt konverterede DVD fra listen over indstillinger og vælge den. Du vil blive bedt om at vælge en placering for at gemme din DVD. Det anbefales, at du vælger at gemme det i iTunes, men du kan gemme det overalt du indkvartering.

• Klik på fanen "Gem", og klik derefter på "Konverter" når du bliver spurgt. Klik derefter på "Transcode nye video" fanen.

• Åbn filen DVD på din computer og indtaste en titel til det i den dialogboks, der vises. Klik derefter på "Start" og programmet vil så gå gennem den langvarige proces med at konvertere filmen til den passende filformat til din iPod. Statuslinjen på skærmen vil informere dig, når det er gjort, men det kan tage til et par timer at afslutte.

• Åbn iTunes musikprogram på din computer og Find mappen "Movies" i venstre side af menuen. Åbne det og din DVD film bør være i venter på at blive spillet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com