Sådan at tegne cirkler i Microsoft Word

September 13

Microsoft Office 2010 giver dig mulighed at indsætte kredse og andre figurer i Word-dokumentet. Båndet placeret over hovedet af dokumentet indeholder fanen "Indsæt". Fanen "Indsæt" har en "Former" knappen er placeret i gruppen "Illustrationer". Rullemenuen "Former" omfatter "Standardfigurer." Du kan placere figuren "O" hvor som helst på MS Word-dokumentet. Det er nemmere og hurtigere end tegning en fri-form cirkel med musen indsætte figuren "O".

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word-dokumentet.

2 Klik på fanen "Indsæt" bånd.

3 Klik på knappen "Former" gruppen "Illustrationer".

4 Klik på figuren "O". Et "+" symbolet vises. Placer denne "+" symbolet på dokumentet. En cirkel med farvede punkter vises på dokumentet.

5 Klik og træk cirklen, hvis du ønsker at re-holdning cirklen. Klik og træk på et punkt til at justere cirklen størrelse eller form.

6 Gem dette dokument.

Tips & advarsler

  • Når cirklen er placeret, vises under fanen Format på båndet. Format muligheder omfatter solid farver og forløb at udfylde cirklen. Klik på den ønskede farve eller virkning at ændre cirklen.
  • Tryk på "SHIFT"-tasten på tastaturet, mens du trækker cirklen. Denne nøgle hjælper med at holde den cirkel dimensioner intakt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com