Sådan ændres de bageste bremseklodser på en GMC Sierra

December 18

Bremseklodser er udskiftelige friktion puder, der knivspids bremseskiven eller tromle når bremserne anvendes. De er en vigtig del af din Ford F-Series' bremsesystem. Du skal erstatte bremseklodserne, før de slid ud over en 1/4 tommer, eller risiko for skade din F-serien bremseskiver.

Instruktioner

Fjerne de gamle bremseklodser

• Parkere din bil på en plan overflade. Hvis du har en gearstang bil, Sørg for at bilen er i gear. Plads blokke foran de forreste dæk, så bilen ikke bevæger sig, mens du arbejder på det.

• Åbne kølerhjelmen af bilen. Find den master cylinder og bremse væske beholder. Hvis det er nødvendigt, fjerne bremsevæske indtil niveau i beholderen er mindre end halvt fuldt. En kalkun baster er et godt værktøj til dette. Sætte bremsevæske i plastikbeholder og bortskaffe det den måde, du bortskaffer motorolie.

• Hæve bagenden af din F-Series med din bil-stik. Fjerne den bageste dæk eller hjul forsamling.

• Bruge stik skruenøgle til at fjerne caliper bolte fra bagsiden af caliper. Skub caliper ud af skivebremse og suspendere det nær skivebremse med en lille bungee ledningen eller bøjle. Suspendere caliper boliger, således at du ikke skader bremse slange.

• Fjerne de indre og ydre bremseklodser fra caliper. Fjern caliper klip og smide dem væk.

Installer de nye bremseklodser

• Indsæt de nye bremseklodser i caliper. Skub de nye klip, (der kommer med bremseklodserne) på caliper monteringsbeslag.

• Tillægger fladen caliper monteringsbeslag samle.

• Placer caliper på den styretøj kno og stramme beslag bolte til 148 foot pounds (200 Nm) for 15 serie biler; 122 foot pounds (165 Nm) til et 25 serie køretøj. Bruge en topnøgle vedhæfte clipper bolte og spænd dem med 80 fod pounds (108 Nm).

• Erstatte dæk fælg med dæk. Sænke bil til jorden. Pumpe bremsepedalen et par gange til sæde bremseklodserne.

• Tilføje væske til hovedcylinder beholder til at erstatte nogen du fjernet før du fjernes de gamle bremseklodser.

• Sæson bremseklodserne ved at gøre kun blid stopper, når du kører i den første uge efter du har installeret de nye bremseklodser. Prøv ikke at gøre nogen hårde stopper, når du krydderier bremserne.

Tips & advarsler

  • Den hovedcylinder er en metal cylinder beliggende foran rattet på metal "firewall", der adskiller motoren fra kroppen af bilen. På toppen af cylinderen er der en plastikbeholder, holder bremse væske til systemet. Når du arbejder på bremserne justere du niveauet af væske så at beholderen er mindre end halvt fuldt.
  • Caliper er bueformet, støbt jern stykke knyttet til bremse rotoren. Det er normalt på den øvre-bageste bremse rotorens. Caliper bolte er placeret på bagsiden af caliper. Caliper stempel er den store, runde stempel, der presser på den indenbords bremseklods, som er tættest på indersiden af bilen pad.
  • Hvis du har en 15 serie køretøj, tilsluttes opbakning plade samling caliper monteringsbeslag. Hvis du har en 25 serie køretøj, fjerne alle spor af klæbemiddel, Rens bolt tråde med bremse del renere og anvende røde Loctite272 til bolt tråde.
  • Være forsigtig med at bruge bremsevæske. Det er et øje irriterende og er farlige, hvis de sluges. Altid vaske dine hænder grundigt efter du har håndtering bremsevæske. Hvis bremsevæske komme i dine øjne, straks bruge klart, rindende vand til at skylle dine øjne i 15 minutter. Hvis dine øjne er stadig irriteret, når du skyller dem, eller hvis du sluge noget bremsevæske, få lægehjælp øjeblikkeligt.
  • Vær forsigtig, når du håndterer brugte bremsedele. Støv og snavs på bremsedele kan indeholde asbest fibre, der kan være farlige for dit helbred, hvis de er inhaleret. Når du renser bremsedele, altid bruge en fugtig klud, ikke trykluft, wire børster, vaskning puder eller noget andet der kunne flytte støv og snavs partikler rundt. Smide nogen rengøringsklude, som du kan bruge og fejet op snavs og støv i en forseglet beholder af impermeable. For mere information, besøge biblioteket eller gå online til at se den Environmental Protection Agency (EPA) og Occupational Safety and Health Administration (OSHA) retningslinjer og procedurer for håndtering eller smide væk noget, der kan indeholde asbestfibre.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com