Hjemmelavet Trail kameraer

July 12

En af de bedste forbedringer i jagt i de seneste år er fremkomsten af trail kamera. En ekstern digital kamera opsætning nær et spil trail eller fodring område indfanger spillets aktivitet, dag eller aften. Udstyret med en infrarød bevægelsesdetektor til at udløse kameraet og flash til nat brug, kan en jæger finde det spil, han er på udkig efter allerede inden sæsonen starter. Byg dit eget fra bunden og spare penge, eller designe en fra dele og kits klar til at samle.

Fordele og anvendelser

Trail kameraer giver den moderne jæger en øget fordel i scouting områder for spil. Fordelene ved at bygge din egen opsætning er primært omkostningsbesparelser, plus evnen til at ændre opsætningen til netop dit behov. Indstil dit kamera i et område, du, der kunne holde lover, såsom fodring trail vejkryds eller haven. Kameraet kan tage billeder fjernt og i mørke, når et dyr udløser sensoren viser dig præcis hvad spil er i området, herunder typen og størrelsen af enkelte dyr.

Funktioner

Det første trin i opbygningen af din trail kamera er at beslutte, hvilke funktioner, du har brug for. Batterilevetid, forsinkelse mellem motion detection og lukkeren frigivelse og type sag er faktorer at overveje. Et kamera controller bord er hjertet i opsætningen og kan købes færdig med bevægelsesføler, klar til at fastgøre til dit eget kamera. Kameraet skal have god flash kapacitet, hurtig lukkertid og evne til at arbejde under forhold med lidt lys/flash i sync med motion sensor enhed. Sagen burde være vejrbestandigt og let knyttet til træer eller stillinger.

Typer

De to vigtigste måder at bygge hjemmelavet trail kameraer gør dit eget fra bunden og samle en fra de mange tilgængelige kits. Hvis du har elektriske viden tilstrækkeligt at wire din egen controller bord, sensor og kamera, kan du spare penge ved at købe dele og wire opsætningen for dig selv. Hvis ikke, får en præ-kabelforbundet controller bord med indbygget bevægelsessensor og tilslutte den til dit eget digitalkamera, efter fabrikantens forskrifter. Kits er også tilgængelige til at bygge din opsætning med minimal tid og viden. Vælge ene med kamera, controller bord og sag, du har brug for og har råd til, hvilket sparer tid og besvær.

Forsamling

Trail kamera setup er til huse i en gevær eller ammunition sag, helst kamufleret og vandtæt. Ændre din sag ved at bore huller til kameralinsen, flash og bevægelse sensor. Forsegle de sag åbninger efter fastgørelse kameraet og sensor. Husk på, hvordan du vil vedhæfte tilfældet i feltet. Hvis området er populær blandt jægere og vandrere, skal du bruge et kabel og lås til at sikre sagen, såvel som at skjule det fra synet. Check fabrikantens specifikationer på kamera, hukommelseskapacitet, akkumulator liv og sensor behov. Brug disse oplysninger til at indstille din tidsplan af hvor ofte du skal tjekke enhed i feltet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com