Hvordan du sletter den seneste meddelelse historie på en LG køretøjsenheden

July 26

Hvordan du sletter den seneste meddelelse historie på en LG køretøjsenheden

LG køretøjsenheden er en topmoderne mobiltelefon og webbrowser. Det har også et kamera, musikprogram og TV kapaciteter. En af funktionerne i LG køretøjsenheden er dens effektivitet i at hjælpe dig med at holde kontakten med andre via SMS-beskeder, voicemail beskeder og IM-beskeder. Uanset om du bruger din telefon for forretning eller fornøjelse, kan du finde, at du ønsker at slette din seneste meddelelsesoversigten for beskyttelse af personlige oplysninger grunde. Slette meddelelsesoversigten på LG køretøjsenheden er enkel, men du skal sørge for at gå til din besked mapper at slette alle de seneste kontakt.

Instruktioner

• Strøm på din LG køretøjsenheden, og fra de vigtigste skærmen, tryk på Menu-ikonet, som er de 4 prikker på den nederste venstre hjørne af skærmen.

• Touch "Messaging" og derefter "Indbakke."

• Vælg "Indstillinger" i bunden af skærmbilledet indbakke. Her får du flere valgmuligheder at vælge imellem. Du kan vælge at slette den enkelte besked, alle ulæste meddelelser kun, alle læste beskeder kun eller helt at slette alle beskeder modtaget. Foretag dine valg og tryk på "OK".

• Tryk på "Tilbage" og gå til mappen "Kladder". Vælg "Indstillinger" i mappen kladde, og du kan vælge at slette individuelle kladder, flere kladder eller alle besked kladder.

• Gå til mappen "Udbakke" og vælg "Indstillinger". Udbakke indeholder beskeder, der er blevet skrevet, men har ikke sendt på grund af en send. Under indstillinger kan du vælge at slette individuelle mislykkede meddelelser, eller gøre en masse sletning af alle mislykkede meddelelser.

• Gå til mappen "Sendt" og vælg "Indstillinger". Her kan du slette din seneste sendte beskeder. Hvis du vil slette individuelle sendte beskeder, fremhæve beskeden og hit "Slet." Hvis du vil slette alle sendte beskeder, skal du vælge "Slet alle."

• Kald postkassen "Voicemail" for at slette enhver voicemail besked historie. Lytte til gemte beskeder, og lytte til bliver bedt om at slette beskeden ved at trykke på "7."

• Gå til din e-mail indbakke, og vælg den e-mail, som du ønsker at slette. Fremhæve den og derefter klikke på "Indstillinger". Under indstillinger skal du vælge "Slet." Du kan gøre dette i din e-mail indbakke, sendte beskeder, kladder og gemte beskeder.

• Gå til din IM-beskeder, og vælg "kontaktliste." Under listen over kontaktpersoner, skal du vælge "Gemte samtaler." Når du er i gemte samtaler, klik på den samtale, du ønsker at se. Vælg "Indstillinger" og derefter vælge "Slet" for at slette den samtaleoversigt, som du ønsker at slippe af med.

Tips & advarsler

  • For at spare tid i det lange løb, slette enhver seneste beskeder så snart du har læst dem, og Gem ikke samtaler via onlinemeddelelser.
  • Holde din LG køretøjsenheden fra dit kreditkort og andet tilbehør, der har en magnetstribe, som strimlen kan være beskadiget fra emissioner fra telefonen.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com