Hvordan kan jeg tilslutte min iPod Touch til min Wi-Fi Service?

September 28

Hvordan kan jeg tilslutte min iPod Touch til min Wi-Fi Service?

IPod Touch har evnen til at forbinde til internettet via dit hjem trådløs router, hvilket gør det svarer til en telefon eller PDA, samt en personlig lydelig spilleren. For at nyde denne funktion, skal du konfigurere iPod Touch til at begynde at bruge din router. Indstille din iPod Touch til at bruge din router til at komme online, surfe og chatte med dine venner.

Tilslutning til et trådløst netværk manuelt

Tryk på ikonet "Indstillinger" og derefter tryk på "Wi-Fi" for at starte konfigurationsprocessen Wi-Fi på iPod Touch. Tryk på navnet på den router, som du ønsker at oprette forbindelse til. Hvis du bruger en betalingskanal, eller hvis dit hjem trådløse router bruger kryptering, skal du indtaste din adgangskode eller kryptering nøglen, tryk på "Tilmeld", før du vil være i stand til at oprette forbindelse til netværket. Hvis du er i et offentligt sted og leder efter en gratis trådløst adgangspunkt, kigge efter et access point uden et ikon formet som en lås. Adgangspunkter uden lås ikoner kræver ikke en adgangskode eller kryptering nøglen.

Automatisk tilslutning til et trådløst netværk

IPod Touch husker dine tidligere Wi-Fi-indstillinger. Når du tænder for det, vil det tilsluttes en trådløs router, som du tidligere har brugt hvis tilstrækkelig signalstyrke er tilgængelige. Hvis du har signal fra mere end én router, vil enheden tilsluttes den, du senest har brugt. Derudover, iPod Touch vil kigge efter en trådløs router, hvis du ikke har forbindelse til en, og du forsøger at bruge et program, der opretter forbinder til internettet.

Hvis du vil fjerne en router fra listen over gemte forbindelser, tryk på "Indstillinger" og derefter trykke på "Wi-Fi." Klik på pileikonet ved siden af den forbindelse, som du gerne vil slette, og tryk på "Glem dette netværk".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com