Hvordan at justere sigte af forlygterne For en 1989 Toyota Camry

April 15

Korrekt rettet forlygter er afgørende for at sikre drivende synlighed om natten eller i dårligt vejr når bag rattet af din 1989 Toyota Camry. Justering af forlygterne er en moderat involveret proces, selv om det sjældent har at blive gennemstegt. Imidlertid skævt forlygter kan reducere sikkerheden under kørslen og er derfor en nødvendig del af job ved ændring eller udskiftning af en ny forlygte.

Instruktioner

• Parkere køretøjet 25 fødder væk fra døren garage eller en anden væg uden et vindue.

• Måle højden fra jorden til den vandrette midterste linie af i headlight. Placer en lille strimmel af tape på dette niveau på væggen. Gør dette for både forlygter, hvis du har brug at justere både.

• Find midten af forreste kofanger, gå direkte til væggen og læg en stribe tape på væggen for at angive midten af køretøjet. Tilbage til køretøjet, og måle længden fra midten af køretøjet til midten af den headlight(s), du ønsker at justere. Angive længden på væggen med tape mærkning lodret midtpunktet af hver forlygte. Denne del kan være den mest vanskelige og vil tage tålmodighed at få den rigtige måling. Tape strimler du placeret på væggen skal krydse. Hvor de krydser er lodrette og vandrette midtpunkt for hver forlygte.

• Åbn din hætte, tænde dine forlygter og Find lodret justering skruer til hver forlygte. Justering skruer er på top og side af lyset. Drej den øverste justeringsskrue, indtil forlygte mål 2 inches væk fra den lodrette strimmel placeret på væggen i retning af midterlinjen af bilen.

• Drej justeringsskrue side, indtil forlygte er 2 inches under den vandrette strimler af tape. Gentag denne proces for de andre forlygter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com