Chevrolet motorproblemer

September 11

Chevrolet bruger frem-og tilbagegaaende forbrændingsmotorer i det meste af sit produktsortiment, og mens de fleste fremstilles godt, nogle har iboende konstruktionsfejl og selv minder om. Mange forskellige størrelser af Chevrolet motorer vil have de samme fejlfindingsteknikker, som de alle bruge lignende dele. Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan opleve problemer med en Chevrolet motor i ca 30 minutter.

Kontrollere væsker

Bestemme hvis væskerne er fyldt til det rette niveau og er den rigtige farve og tilstand ved hjælp af en lys-farvet klud til at kontrollere de relative maalepind. Motor olie oliepinden for mange Chevrolet modeller er farvet gul og normalt placeret på venstre side af motoren. Olien skal være en gylden gul farve og ikke lugter brændt. Automatiske transmissioner har deres maalepind i den bageste del af motorrummet og somme tider er farvet røde. Væsken skal være en gennemsigtig rød farve, ikke brun eller sort, og bør også ikke lugter brændt. Kølervæske og bremse væsker har ikke maalepind, men de har reservoirer, der kan kontrolleres af øjet. Kølevæske skal være ren og farvet grøn eller rød (Chevrolets med DexCool har røde kølervæske), og bremsevæske bør være en gylden gul farve. Snavset eller lav væsker kan angive mekaniske skader.

Computeren

Chevrolet biler er udstyret med et egendiagnosesystem og har været siden de tidlige 1980-ere. Ekstra sensorer og mere avanceret programmering har udviklet sig edb-systemerne til gavnlige værktøjer til at analysere søgemaskine opførsel. Ved hjælp af et scanningsværktøj, der er indsat i OBD-II-porten under førerens side kick panel, kan alle motor fejlkoder hentes og vises for forskning. Når en sensor bestemmer et problem, computeren gemmer den relevante kode og kan let op "Service motor snart" lys på dash board. Mens disse koder ikke er normalt vejledende hele spørgsmål, kan de føre mekanikeren til et udgangspunkt for at lede efter problemet.

Design

Forskning minder for passende køretøj og check med en lokal Chevrolet forhandler at se, hvis reparationen kan udføres uden omkostninger. Desværre, mange problemer var konstruktionsfejl, der blev tydeligt efter bilen eller lastbilen blev fremstillet. Hvis disse fejl kan betragtes som sikkerhedsrisici, forhandleraftalen typisk reparerer dem gratis (eller en nedsat pris).


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com