Hvad er ledninger på Hoods i muskel biler?

February 18

Hood pins er unikke elementer, der anvendes til muskel biler. Disse genstande ligne ledninger på hoods i biler. Factory-bygget muskel biler fra 1960erne til begyndelsen af 1970erne, såsom Chevrolet Chevelle eller Ford Mustang Mach 1, havde hood pins som standardfunktion. Benene på de moderne muskel biler er en eftermarkedet tilbehør.

Beskrivelse af Hood Pins

Disse meget poleret eller sorte ben er fastgjort til medlemmet cross, som understøtter radiatoren. Når kølerhjelmen er lukket, vil benene rager gennem emhætten. Metal ledningerne, der dirigeres gennem grillen, spænde ben og låse hætte på plads.

Praktiske kutymer

Hood ben bruges for racing biler som en sikkerhedsforanstaltning. Benene vagt mod vind uforvarende tvinger hætten åbne eller at have hood bounce omkring, mens bilen er væddeløb på sporet. Ulempen ved hood pins er de oprette en bule, som fanger luft som det fejer over hood overfladen.

Konfigurationer af Hood Pins

Hood nåle bruges til at fastgøre hætte med enten af to konfigurationer. Bolt-on metode bruger bilens egen hængsler og låse. Hood pins er på forward kanten af hætten. Metoden lift-off bruger fire ben på hjørnerne af hætten. Motorhjelmen kan løftes helt ud og væk fra bilen.

Glasfiber emhætter

De fleste muskel biler har glasfiber eller kulfiber emhætter. Disse hætter er lysere end den oprindelige udstyr hætter, der kommer fra fabrikken. Deres lysere vægt kan vise sig for at være en ulempe, når du lukker. Hood pins er brugt som en ekstra låsemekanisme.

Tilgængeligheden af Hood Pins

Hood pins er kun tilgængelige fra auto tilpasning af butikker og online detailhandlere som kits. Priserne varierer mellem forhandlere. Hood pins har været i brug i årtier, og du behøver ikke at nøjes med de standard kits. Behændig Racing tilbyder en flush monterede design så aerodynamisk vind flow ikke vil blive afbrudt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com