Sådan gendannes en 1931 Ford Model en Coupe

February 8

Sådan gendannes en 1931 Ford Model en Coupe

I 1931 Model en coupe popularitet gør at finde dele--enten originaler eller reproduktioner---meget nemmere end med mange andre antikke køretøjer. Før du begynder din restaurering projekt, samle referencematerialer og restaurering guider, især syv-volumen "Sådan gendannes din Model A" detaljerede at sælger for lidt over $100 og giver oplysninger om 1931 coupe. Gøre restaurering arbejde i en garage, stald eller anden struktur, hvor bilen kan stå uforstyrret i løbet af processen.

Instruktioner

• Adskille 1931 Ford værdimodel A coupe. I betragtning af antallet af bolte, møtrikker og skruer bruges til at samle bil, som du adskille det, fotografere hver del, hvor det kom fra, mærke det og placere nogen bolte, skruer, skiver og andre små stykke i plastikposer og mærke netop dem. Placere delene pænt på reoler eller en arbejdsbænk med plastikpose af møtrikker, bolte, skruer, etc. tapede til del. Bruge en notesbog til at holde styr på særlige problemer eller behov for dele og holde en foto post med dine noter.

• Måle rammen med sine hjul på og dækkene oppumpet ensartet for at fastslå, at dens højde på begge sider er det samme. Være rammen ikke er bøjet. Efter afmontering chassis, undersøge de forreste og bageste fjedre til at sørge for, de ikke er beskadigede og kontrollere alle dele til indlysende slid og skader og gør opmærksom på du bliver nødt til at reparere eller udskifte dele.

• Sandblast rammen, fjedre, hjul og andre dele af løbeværket til både rent ud gammel maling og rust og som en måde at finde nogen fejl. Prime og derefter male ramme, aksler og drivaksel sort. Oprindelige hjul på en 1931 Model A coupe bør være emaljeret og farve skal matche krop stribe, normalt æblegrøn, halm eller grå.

• Drej 1931 værdimodel A bremse trommer til at opnå en glat indvendig overflade og genopbygge chok eller erstattet med moderne støddæmpere. Adskille bagende, holde detaljerede noter og fotos, som du gør så. Først, ophæve de 3/8-inch cap skruer, der holder førerens side aksel boliger til betjening af differentialespærre og fjerne aksel boliger. Unbolt drejningsmoment røret fra differentiale og skub drejningsmoment røret ud af skrueakslen. Fjerne dobbelt-koniske rullelejer på skrueakslen. De skal udskiftes. Med førersiden gjort, disassemblering resten af bagenden. Inspicere gear for skader og udskift dem om nødvendigt.

• Genopbygge 1931 Model en motor efter at visse det ikke behøver at blive erstattet. Hvis det har været kede sig til en hundrede tusindedel af en tomme, skal du finde en erstatning. Find nye stempler og ringe sammen med nye stænger, ventiler og ventil fjedre. En række Model en dele er til rådighed fra forhandlere, som Macs antik Autodele, Mike's Model A Ford-stand dele, Snyders antik Autodele og mange andre. Hvis du planlægger at genbruge de oprindelige ventiler, mærke dem i rækkefølgen af fjernelse. Før du fjerner stemplerne, inspicere cylindervæggene for en bebyggede højderyg af restkoncentrationer og fjerne den. Det kan gøre at fjerne gamle stempler vanskeligt og beskadige nye ringe. Rent kulstof aflejringer fra ventilsæderne. For ægthed, male blok 1931 Ford Motor grøn med ildfast maling. Hæld nye hovedlejer og har blok afbalanceret statisk og dynamisk. Re core radiatoren og erstatte alle slanger og klemmer. Enten købe en ombygget vandpumpe eller genopbygge den eksisterende ene. Du bliver nødt til at fjerne benzintanken, rense det i et bad med sodavand og efterse det for rust før geninstallation eller udskiftning.

• Undersøge Model as krop og fendere for rust huller, skudhuller, buler og andre skader. Der er tre vigtige faser krop restaurering: træ arbejde, metal og glas arbejde. I en 1931 coupe er der træ tag seler og trægulve. Reservedele, fremstilles for en præcis pasform, kan erhverves fra en række forhandlere. Metal arbejde er bedst at overlade til en professionel auto krop mand, medmindre du er kvalificeret til at varetage metal glatning og andre krævende opgaver. Erstatte alle eksisterende glas med moderne sikkerhedsglas. Hvis du har den oprindelige vinduesglas, bruge dem som mønstre til at skære den nye glas.

• Sandblast coupe kroppen eller hånden sand det med enten våd eller tør sandpapir. Mange konservatorer prime krop og fendere og derefter sand dem, gentage processen, indtil de har opnået en glat finish. Efter den endelige primer pels er anvendt, kan du enten redo toppen med trådnet over træ indramning og polstring materialet eller få det gjort. Dernæst male køretøjet. 1931 coupe var som regel two-toned, for eksempel blå med sorte fendere og en grå stribe eller tofarvet grøn med en apple grøn stribe. Endelig, fokus på interiøret. Lydisolering kan købes for området interiør og trunk/rumple sæde. Ideelt set bør du have en professionel Møbelpolstrer redo sæder, headliner og andre indvendige dele.

Tips & advarsler

  • Model A Ford Club of America anbefaler, at komponenter, såsom 1931 værdimodel A transmission, kobling montage og bagenden samles af en ekspert mekaniker for at sikre komponenter er korrekt justeret og tilpasset.
  • Hvis du er usikker på, gør ethvert aspekt af dette projekt, er det bedre at betale en professionel snarere at kompromittere sikkerheden.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com