Sådan ændres en 1999 Chevy Prizm Serpentine bælte

December 26

Den serpentine bælte på din 1999 Chevy Prizm slår alle remskiver på forsiden af motoren, og spændingen på bæltet er fastholdt med en automatisk bælte spændet. Ændre selen er et stort projekt til DIY mekaniker, kan ske i cirka 30 minutter og vil spare dig fra at betale en stor reparation regningen på en reparation facilitet til at få det ændret. Udskiftning bælter er tilgængelige gennem en auto dele butik eller Chevy forhandleraftalen.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af dine Prizm og Find negative batterikabel på batteriet. Løsn klemmen bolt på batteri kabel ende med en skruenøgle og derefter fjerne batterikabel. Isolere kabel fra batteriet terminal, mens du arbejder.

• Find serpentine bælte spændet på den øverste del af passagersiden af motoren. Placer en skruenøgle på strammer og drej det med uret, løsnes bæltet. Fjerne bæltet fra remskiver og rotere det mod uret til udgangspositionen strammer.

• Installere en ny serpentine bælte over alle remskiver undtagen strammer remskive. Sørg for at rute bælte korrekt over remskiver eller skader til tilbehør og motoren kan forekomme. Hvis du ikke er sikker på stien bælte, finde mærkaten under kølerhjelmen af din Prizm, der har stien diagrammet på den.

• Rotere serpentine bælte spændet med uret med en skruenøgle og installere bælte over strammer. Rotere den mod uret, så strammer til at stramme bæltet strammer. Fjerne skruenøglen fra strammer.

• Installere negative batterikabel til negative batteriet terminal. Stramme klemme bolt på kablet ende med en skruenøgle og luk hætten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com