DIY bil maling reparation

January 24

DIY bil maling reparation

Mest automotive finish er meget holdbare, men desværre varer intet evigt. Vejr, rust og ulykker kan alle skader bil overflader. Du kan rette mange bil maling problemer selv, hvis du har den tilsvarende maling, der er tilgængelig for de fleste modeller i spraydåser. Du bliver nødt til at forberede overfladen af lappe og slibning først, derefter vælge en tør, varm dag, der ikke er alt for solrigt til at sprøjte på den nye maling. Større arbejdspladser, bruge en sifon sprøjtepistol.

Instruktioner

• Maskere ud nogen dele af bilen, ikke er males og der vil være i vejen for spray. Wrap tape rundt dørhåndtag og andre mindre funktioner og dække vinduer, kofangere og dæk med maskering papir. Tape kanterne af papiret, således at de ikke kommer fra hinanden.

• Sand væk rust med en rystepudser og 220-grus våd/tør sandpapir. Derefter sprede rust forebyggende ind på alle rustne områder med en lille pensel.

• Fyld rustne områder med glasfiber kroppen fyldstof. Bruge fyldstof også til at udfylde huller eller buler. Store huller skal dækkes først med en glasfiber patch før du spredes på fyldstof. Lad fyldstof helbrede omkring en time og derefter slibe det med våd/tør papir. Bruge 220 grit papir til at vælte fyldstof og derefter bruge en finere klasse, såsom 400-grus, at glatte over patch og forberede maleri.

• Sand off enhver pletter af gammel maling, der peeling væk eller boblende. Du skal muligvis sand ned til metal til at helt at fjerne disse. Fjer kanterne af de slebne områder med 400-grit papir, således at de blander gnidningsløst ind i resten af malingen.

• Anvende en frakke af metal primer over alle områder, som du vil maling, ved hjælp af enten en aerosol kan eller en sifon sprøjtepistol. Spray i en stabil og tilbage eller op-ned bevægelse, holde spray dyse på en ensartet afstand fra overfladen og overlappende omkring halvdelen af spraymønster i hvert gennemløb. Når du er færdig, straks spray igen i den vinkelrette retning, at skabe en cross-hatch mønster. Når du er færdig, skal du efterlade en våd overflade uden drypper, adskillelse eller hulrum.

• Let sand primer med 400-sandkorn sandpapir, derefter spray på finish pelsen på samme måde. Være sikker på farverne match. Hvis du spaying en lille område, lad spray trail på kanterne for at undgå en veldefineret grænse af ny maling, der vil være mærkbar. Lad malingen tørre i mindst to timer.

• Sand de malede områder med 400 eller 600 sandkorn våd/tør papir og spray på en anden frakke. I de fleste tilfælde to frakker vil være tilstrækkeligt, men hvis ikke, sand og spray en tredje pels efter anden har tørret.

• Sprede polering sammensatte over hele køretøjet og polere op finish med en pudseklud. Dette vil bidrage til at blande de reparerede områder ind i resten af maling job.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com